Galatasaray´la yolları ayrılan ve 1 milyon Dolar´lık alacağı için kulüple mahkemelik sorunlar yaşayan Hasan Şaş, önceki akşam Kanaltürk´te telefonla yaptığı canlı bağlantıda çarpıcı ifadeler kullandı. Tecrübeli futbolcu, “Galatasaray’da yaşananları açıklasam, insanlar Galatasaraylılığından soğur. Bugüne kadar hep sustuk, ama insanı köşeye sıkıştırıyorlar. Profesyonel insanların ödemeleri yapılmalı. Sezon bittikten sonra eşyalarımı toplayıp Florya’dan ayrıldım, kimse bana bir şey söylemedi. Sezonun ilk idmanına da davet almadım” dedi. Galatasaray’ın geçen sezon şampiyonluğu hiç hak etmediğini de belirten Şaş, “Arkadaş ortamı yaratamadık, yönetici futbolcu ilişkilerinde de açıklar vardı. Bir türlü kontağı kuramadık” yorumunu yaptı. Gözü teknik direktörlükte! Hasan Şaş ayrıca, Bundesliga’dan transfer teklifleri aldığını, 2-3 yıl daha futbol oynamak istediğini söyledi. Hakan Şükür, Hakan Ünsal ve Arif Erdem’le birlikte birkaç yıl içinde Galatasaray’ın başına geçmek istediğini de sözlerine ekledi.