Arkadaşlar hangi image'ı kullanıyorsanız yazın. Ben Pli 2008 kullanıyorum. Geçen hafta bizim yeğene bir adet aldık üzerinde Gemini 4.2.0 geldi, görüntüler çok iyi ama bana pek stabil çalışmıyor gibi geldi. Yaşadığımız problemler çok, 1. Açma kapanma problemleri var.Aslında genelde açılıyor ama kapanmıyor alet. 2. KanalD Star NTV bir türlü çıkmıyor nedense? Mevcut şu anki frekansları elle girip aratsamda tık yok? Bendeki aletle hafta sonu deneyecem bakalım anten v.s. bir problem varmı? 3. Botique içinde ileri geri yapınca TümServise'ler içinde gidip geliyor nedense.Bu da hiç hoş bir durum olmuyor. Cihaz clon, olmazsa Pli 2009 yüklemeyi düşünüyorum. Buradaki arkadaşlar hangi imajları kullanıyorlarsa yazsınlar, hangi image daha stabil ise onu kullanmak en iyisi olur. :sunglasses2:
Bende Gemini 4.2 kullanıyorum ve belirttiğin sorunları yaşamadım. Kanal çıkmama problemini 1 transponder için yaşamıştım. Daha önce seyrettiğim ama sonradan kaybolma problemiydi. Tekli transponder taratınca düzeldi, genel taratma yapınca düzelmemişti.:e010: Buketler içinde gezinmeyi hangi tuşla yapıyorsun. Numaraların yanındaki sağ ve sol oklarıyla yapıyorsan bu tuşlar buket için gruplar arasında gezdirir. Liste içinde sayfa sayfa ilerlemek istiyorsan ortadaki 4 yönlü tuşun sağ ve sol olanalrı kullanamalısın. Kolay gelsin.
sonunda hallettim. lnb'yi el ile sağa sola çevirerek snr yüzdesini artırdım. birde frekans harici symbol rate değerini benim kendi çalışan cihazımdaki gibi 1 değer eski aşağıya çekince kanal-d geldi.aynı operasyonu ntv ve star içinde yaptım.Şimdi tüm kanallar çıkıyor. frekans olayı tamamda bu symbol rate olayı nedir pek anlamadım aslında.
ben emin değilim ondan , bence hepsi birbirinin aynı, nasıl piyasada bir çok linux varsa bu da onun gibi. Ama Gemini 4.20 eski diye düşünüyorum.Daha yeni versiyonları kullanmak lazım.Ancak clone olayı işi bozuyor.Bu nedenlerden dolayı pli yükledim. Daha evvelde dediğim gibi bizim yeğene yeni bir cihaz aldık, üzerinde gemini 4.20 geldi ve karşılaştırma fırsatım oldu.
eee arasındaki farklar neler bende gemini 4.60 var clone cihazda ama ben bir sorun yaşamadım no time bomb lu yazılım indirirseniz cok güzel çalışıyor...