La Liga devi Real Madrid ile anlaşan milli futbolcumuz Hamit Altıntop, İstanbul'a geldi.. İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan milli futbolcumuz Hamit Altıntop, İstanbul'a geldi. Başarılı futbolcumuz havaalanında basın mensuplarının yanıtladı. A Milli Futbol Takımı'nın 3 Haziran tarihinde yapacağı 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı öncesinde Hamit Altıntop İstanbul'a geldi. Hamit Altıntop, Real Madrid'e transferiyle ilgili sorulan sorular üzerine, "O konuya fazla girmek istemiyorum. Bu en büyük hedeflerden birisiydi. İnşallah tatilden sonra iyi hazırlanıp takıma katılacağım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" şeklindecevap verdi. 28 yaşındaki milli futbolcu ayrıca, "Hafta sonu milli takımda oynayacak olan arkadaşların maçları var. İnşallah hiçbiri sakatlanmaz. Mental olarak hazır gelirler. En iyi şekilde üç puanla sezonu kapatacağız. Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok" diyerek sözlerini noktaladı. -TUNCAY’DAN ÖNEMLİ MESAJLAR- Hamit Altıntop’u havalimanında karşılamaya gelen Tuncay Şanlı ise Hamit’in Real Madrid’e gitmesi yorum yaparken; “Uzun yıllardır Hamit’le kardeş gibiyiz. Türk futbolu için çok önemli bir oyuncu kendisi. Dünyanın en iyi kulübüne gitti. Orada başarılı olacağını da eminim. Kendisiyle gurur duyuyorum. Nuri’yle birlikte oynayacaklar, Türk futbolu için önemli bir adım. İnşallah onlar için hayırlı olur” dedi. "Askerlik sorunun bitti, İstanbul’a dönecek misin?" sorusuna ise Tuncay, zaten askerlik sorunu olmadığını belirterek karşılık veren Tuncay; “Ben şuanda ülkemi ve Türk futbolunu yurtdışında en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Bir gelişme yok transferimde, ancak olursa bilgilendiririm. Şuanda zaten İstanbul’dayım ve dönmeyi düşünmüyorum. Ama futbol bu, her şey olabilir. Gelişmeleri berabere göreceğiz” ifadelerini kullandı. Son olarak lig yarışını da yorumlayan Tuncay; son haftaya çok çekişmeli girildiğini belirtirken; “Benim gönlüm, dualarım Fenerbahçemle beraber. İnşallah Fenerbahçe şampiyon olur” dedi. haber365.com