Milli yıldız, ceza sahası dışından gelişine vurduğu voleyi 90’a asınca, arkadaşları dillerini yuttu! 3-0’LIK farklı galibiyetten çok Hamit Altıntop’un kelimelerle tarifi imkansız golü konuşuldu Kazakistan maçının ardından. Dakikalar 27’yi gösterdiğinde Emre Belözoğlu’nun ceza sahası dışına kullandığı korneri gelişine şık bir voleyle Kazaklar’ın kalesine gönderen milli yıldız yılın golüne aday güzellikte bir gole imza atarken, takım arkadaşları o an hissettiklerini şu sözlerle özetledi: - HALİL: “Muhteşem bir gol attı. Hamit zaten toplara iyi vurur. Böyle bir özelliği var. Kariyerinde 7-8 tane bu şekilde goller var ama galiba en iyisi buydu.” - SEMİH: “Böyle gol atmak herkese nasip olmaz. Muhteşem vurdu.” - SABRİ: “Ayağa kalkıp alkışlamak istedim. Böylesi TV’den maç izlerken denk gelirdi, bize maçta denk geldi.” - ÖMER: “Kendisine de söyledim. Grupların açılış maçında elemelerin en güzel golünü attı. Bunun üzerine gol olmaz.” - Emre: “3-4 yıldır bunlar› çalışıyoruz. Göz göze geldik ve ortaladım. Bu kez fena vurdu.” - Nihat: “Yılın golünü attı. Artık yılın golerinde ilk olarak onu seyrederiz.” - Arda: “Şaka sandım. Böyle topa vurulur mu yahu?” 2 yıldıza Özgener MOTİVASYONU A Milli Takımımız’ı Kazakistan’da yanlız bırakmayan TFF Başkanı Mahmut Özgener, karşılaşma öncesi Arda ve Emre Belözoğlu’yla toplantı yaptı. Arda’ya “Kafandan transferi at, sen çok büyük bir futbolcusun derken G.Saray Kaptan› da “Ben bu konuyu kapattım baflkanım” cevabını verdi. ÖZGENER, takım kaptanı Emre’den ise 2012 Avrupa fiampiyonas›’na gideceklerine dair söz ald›. 33’lük Ömer: Milli forma çok farklı KAZAKİSTAN karşısında 33 yaşında olmasına rağmen ilk kez milli formayı giyen Ömer Erdoğan, performansıyla parmak ısırttı. İlk golünde de hazırlayıcısı olan Bursaspor’un tecrübeli kaptanı, 90 dakikanın ardından şu ifadeleri kullandı: “İLK milli maçımda kazanmak benim için önemliydi. Baştan itibaren iyi oynayıp galip geldik. Milli forma çok farklı bir his. Hayâllerimde vardı ve bugüne nasip oldu.”