Haldun Üstünel yönetim kurulu üyeliğinden de istifa etti

Konu, 'GALATASARAY' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Galatasaray'da başkan yardımcısı Haldun Üstünel, Futbol Şubesi ve Futbol A.Ş'deki görevinin ardından, bugün yönetim kurulu üyeliğinden de istifa etti.

Sarı kırmızılı kulüpte geçtiğimiz günlerde Futbol A.Ş'deki yeni yapılanma sürecinden ve yeni görev tanımından rahatsız olan, ayrıca Adnan Sezgin'in Spotif Direktörlüğe getirilmesine karşı olduğu için Futbol Şubesi ve Futbol A.Ş'deki görevinden istifa eden Haldun Üstünel, yönetim kurulundaki görevinden de istifa etti.

Futbol şubesindeki görevini bırakmasının ardından çok yakın olduğu başkan Adnan Polat'la da bu konuda uzlaşma sağlayamadığı, Polat'ın Üstünel'e istifasının uygun olduğunu ilettiği öğrenildi.

2. 34ist

34ist Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    futbolda sihirbazlara yer yok.cambazlara var.saygılar

3. mescer

mescer Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    ustunelın gıdeceğine iki adnan gideydi

4. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Başkan Adnan Polat, kulüp binasında görüştüğü Haldun Üstünel’e, “Galatasaray’ın çıkarları için istifa etmeniz gerektiği düşüncesindeyim” dedi. Üstünel hemen orada istifa dilekçesini yazıp, tüm görevlerini bıraktı.

VE sonunda beklenen oldu... Başkan Adnan Polat’ın, şubelerin yönetimini profesyonellere bırakmak istemesinin ardından Galatasaray Futbol A.Ş Yönetim Kurulu Üyeliği’nden ayrılan Haldun Üstünel, kulüp yönetim kurulundan da istifa etti. Böylelikle transferdeki başarısıyla bir dönem taraftarın en sevdiği yönetici olan Üstünel’in Galatasaray ile, ‘sade kongre üyeliği’ dışında hiçbir bağı kalmadı.
    Haldun Üstünel’in istifasını isteyen isim ise başkan Adnan Polat oldu. Futbol A.Ş’deki görevinden istifa ettikten sonra telefonlarını kapatıp ailesiyle tatile çıkan Üstünel, dün öğle saatlerinde kulüp binasına giderek Polat ile bir araya geldi. Yönetimde ayrılmayı zaten düşünen Üstünel, başkanın, “Galatasaray’ın çıkarları için istifa etmeniz gerektiği düşüncesindeyim” sözü üzerine kararını verdi. Hemen orada istifa dilekçesini yazıp tüm görevlerini bırakan Üstünel, ardından saat 17.00’de başlayan yönetim kurulu toplantısına katıldı.
    Hakkınızı helal edin
    Toplantının hemen başında yönetici arkadaşlarıyla vedalaşan Haldun Üstünel, “Hepimiz gece gündüz Galatasaray için birlikte çalıştık. Artık aranızda ben yokum, size başarılar diliyorum. Bugüne kadar bana vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” dedi. Üstünel, yaklaşık 5 dakika süren bu vedalaşmanın ardından toplantıyı ve kulüp binasını terketti.
    Başkan böyle istedi
    Haldun Üstünel, yönetim kurulundan istifası ile ilgili olarak, “Sayın başkan ile bir değerlendirme toplantısı yaptık. Toplantı sonucunda sayın başkan Galatasaray’ın çıkarları gereği istifamın uygun olacağını düşündü. Galatasaray’ın çıkarları benim için her şeyden önce geldiği için yönetim kurulu üyeliğimden ayrılıp, istifamı sundum” açıklamasını yaptı.

Helvacı: Ayrılma sebebi görüş ayrılığı

GALATASARAY İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, Futbol A.Ş.’deki görevinin ardından kulüp yönetim kurulu üyeliğini de bırakan Haldun Üstünel ile ilgili olarak, “Kendisiyle devam etmeyi isterdik, ama şartlar buna müsaade etmedi” dedi. İstifa gerekçesinin ‘görüş ayrılığı’ olduğunun altını çizen Mehmet Helvacı, Üstünel’in ayrılmasının yönetimde çatlak veya dağılma oluşturmayacağını da söyledi. Helvacı, Haldun Üstünel’in istifasıyla boşalan yönetim kurulu üyeliğine, yedek üyeler içinde yapılan seçimde en çok oyu alan Vedat Eşkinat’ın getirildiğini de açıkladı.

5. takea

takea Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    yönetimin en iyi adamıydı üzüldüm

6. evangelis

evangelis Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Evet ya keşke iki adnan gitseydi. Yönetimde iş yapan ya da yapar gibi görünen tek adamdı. İstifasına üzüldüm.

Sayfayı Paylaş