G.Antepspor karşılaşması sonrası açıklama yapan Galatasaray Başkanı Adnan Polat hakemden dert yandı. 04/02/11 10:21 Polat, Gaziantep yenilgisi sonrası faturayı hakemlere kesti. Polat, hakem Özgür Yankaya’nın kötü bir yönetim gösterdiğini vurgulayarak şunları söyledi: “Bu hakemin yönetimini gördükten sonra yanılmadığımı bir kez daha anladım. Bugünkü hakem sürekli ikili mücadelelerde düdük çaldı. Rakibin verilmeyen bir penaltısı var. Ama ötesinde hakemin kötü yönetimi var. Şimdi MHK ve federasyon böyleyken, Disiplin Kurulu’na neden savunma vereyim ki? Aradılar ben de “Savunma vermiyorum” dedim. Rövanşta herhalde protokolde otururum.” ‘TEŞVİK İÇİN Mİ ARIYOR?’ Polat, Aydın ve Mustafa Sarp’ın kendisini hayal kırıklığına uğrattığını ve şanslarını iyi değerlendiremediklerini de söylerken “Barış 1.5 yıldır yok. Arda da sürekli sakat. 9 Şubat’ta Trabzon’da milli maç var. Bakalım kaç tane oyuncumuzu alacaklar? Yine sakatlanmış halde geri yollarlar” diye eleştiride bulundu. Bu arada Polat, yaşadıkları bir anektodu da aktarmadan edemedi: “Sabah İbrahim Kızıl Başkan ile oturuyoruz, telefonu çaldı. Biz o arada tavla oynuyorduk. Arayan Yıldırım Demirören idi. Ben de dedim ki ‘Yıldırım teşvik için mi arıyor?’ Sonra kahkahaları koyverdik.” Alıntı HTSPOR