Hagi'den Maglubiyet Yorumu

Konu, 'GALATASARAY' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Galatasaray Teknik Direktörü George Hagi, Trabzonspor yenilgisini değerlendirdi...

Hagi'nin açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:

"Bu bir spordur, her zaman hak etmenize rağmen kazanamazsınız. İyi bir maç çıkardık. Mağlubiyeti hazmedemiyoruz ama oyundan memnun olduğumu söyleyebilirim. İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık, rakibimimiz çok değerli bir takımdı. Birinci devrenin dengeli olduğunu söyleyebilirim ama ikinci yarı daha üstündük.

Pozisyonlara girdik ama malesef kaçırdık. Ama takım istekli arzulu olarak çalıştı. Şampiyonluk uzun bir yol. Ben her zaman önümüzdeki maçı düşünüyorum. Takımı devre içinde aldığım için birinci günden 'fazla çalışmamız gerekiyor' dedim."

BASIN TOPLANTISI
    Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi mağlubiyet sonrası konuşmanın kolay olmadığını ifade ederek, 'Ama futbol bu. Kazanabilirdik de bu maçı. Golleri bir kenarda bırakırsak bence sahada iyi işler yaptık. Gol pozisyonlarımız vardı. Bazıları açık ve net. En azından bana göre beraberlik hak etmiştik' dedi.

Rakiplerinin kendi sahasında iyi oynayan bir takım olduğunu kaydeden Hagi, 'Hata yaptığınız zaman hemen gol atabileceğini biliyoruz. Çalışmalarımız var, uzun yoldayız ve bu konuda çok fazla çalışmamız gerekiyor' diye konuştu.

Önlerinde oynayacakları birçok maçın bulunduğunu anlatan Hagi, şöyle devam etti:
    'Tabii ki Galatasaray zirvede olmayı her zaman arzu ediyor. En iyi olmaya çalışacağız, ama bu konuda çok fazla çalışmamız gerektiğini söyleyebilirim. Ama bu akşam sahada birçok güzel şeyler gösterdiğimizi ifade etmek istiyorum. Mağlubiyeti hiç sevmiyorum, hazmedemiyorum.'

Hagi, Servet'in yaptığı hata konusunda kendisine yöneltilen bir soru üzerine, 'Ben tüm takım olarak değerlendiriyorum. Kazanmadığımız zaman da takım olarak bir eksik düşünüyorum. Hiçbir zaman bir oyuncuyu suçlamıyorum. Servet çok iyi bir maç çıkardı, çok fazla çalıştı. İki gol de atabilirdi. İyi işler de yaptı. Olabilecek bir durum' ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Hagi, maçın ikinci yarısında oyundan çıkan Misimovic'in soyunma odasına gitmesinin ise oyuncunun kendi tercihi olduğunu söyledi.

2. mescer

mescer Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    daha cok yenılırız boyle oynatırsan

3. amoli_1

amoli_1 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    bu takımdam hiç birşey olmaz.

4. ykmoglu

ykmoglu Süper Üye Üye