Hagi: Bu kadroyu uçururum Gheorghe Hagi: Bu kadroyu uçururum Hagi'nin, Turgay Kıran'la yaptığı görüşmede, "Bu kadro ben de olsun, Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'nde bile söz sahibi yaparım" dediği öğrenildi. Galatasarayda ismi teknik direktör arayışları çerçevesinde anılan Haginin, eski 2. Başkan Turgay Kıranla yaptığı görüşmede, "Bu kadro ben de olsun, Galatasarayı Şampiyonlar Liginde bile söz sahibi yaparım" dediği öğrenildi. Radyosporda Özgür Sancarla Haber Özel Programına katılan Kıran, Hagi ile Kuşadası Galatasaraylılar Derneğinin davetinde sohbet ettik. Bana, Türkiyeyi çok sevdiğini, tekrar Türkiyede çalışmaktan büyük zevk duyacağını söyledi dedi. "HAGIYE ŞAPKA ÇIKARMAK GEREKİR" Haginin Galatasarayda çalıştığı dönemde son derece mütevazı bir kadro olmasına rağmen başarılı olduğunu kaydeden Kıran, Bu şartlarda Galatasaraya gelir mi bilmiyorum, ama şunu söyleyebilirim. Hagi, bizim dönemimizde Galatasarayı ligde 2. yaptı, Türkiye Kupasını kazandı. Üstelik, sıkıntılı bir seneydi, yönetim yeni gelmişti. Haginin teknik direktörlüğünün ilk dönemleriydi. Tartışılıyordu; ama buna rağmen Fenerbahçe maçlarını gayet başarılı geçirmişti; Avrupada yaptığımız 3 özel maçı kazanmıştı. Bence başarılıydı. Hagiye şapka çıkarmak gerekir. Üstelik, Galatasaray taraftarının çok sevdiği bir futbol adamı şeklinde konuştu. "10 MİLYON DOLARLIK KADROYU BAŞARILI YAPTI, ŞİMDİKİ KADRO DEĞERİMİZ 100 MİLYON EUROLARI BULUYOR" Haginin mevcut kadroyu başarılı yapacağı konusunda iddialı olduğunu açıklayan Kıran, Kendisi, Galatasarayı başarılı yapacağı konusunda çok iddialı. Eğer 3-4 yıl sabır gösterilirse Hagi, Galatasarayı çok iyi yerlere getirir. Haginin çalıştığı dönemde, kadromuz çok mütevazıydı. Kadro değerimiz yaklaşık 10-12 milyon dolar arasındaydı. Bonservisi olmayan oyuncuları toplamaya çalışmıştık. Bugün ise 100 milyon euroları bulan bir kadromuz var. Çeşitli milli takımların en önemli oyuncuları var. Hagi de bu durumu biliyor ve Ben bugün Galatasarayın teknik direktörü olsam Şampiyonlar Liginde bile söz sahibi olurum dedi. "DAUMU KONUŞMAK KOMİK OLUR" Turgay Kıran, Daumun da alternatifler arasında gösterilmesi konusunu ise Daum iddiası komiktir. Bunu konuşmamak gerekir. Lucescu, Sounessi konuşursunuz; ama Daum olmaz Beşiktaş ve Fenerbahçede ne yaptığı ortada diyerek değerlendirdi.