Arda Turan'ın "Guti'nin ara paslarını çok beğeniyorum" sözlerine, İspanyol süperstardan yanıt geldi: Gelsin, bize katılsın. Söz, ona beğendiği ara paslarını atacağım! Galatasaray Kaptanı Arda Turan, geçtiğimiz günlerde bir TV programına katılmış ve Beşiktaşın yıldızlarını öve öve bitirememişti. Ricardo Quaresmanın iyi bir futbolcu olduğunun altını çizen Arda, asıl hayranlık duyduğu oyuncunun ise Guti olduğunu dile getirmişti. Arda, Q7yi beğeniyorum. Ancak Guti bambaşka... İnanılmaz ara pasları atıyor. Onu izlemek bile bir başka güzel. Zaten Real Madridte de yıllarca forma giydi demişti. Ardanın bu sözlerine, Gutinin yanıtı gecikmedi. Ali Sami Yen Stadındaki son derbinin ardından formasını Ardaya hediye eden Guti, şimdi de milli futbolcuyu Beşiktaşa davet etti. Futbolu aklıyla oynuyor Arda çok iyi bir futbolcu. Yetenekli, ayrıca futbolu da aklıyla oynuyor diyen Guti Hernandez, şöyle konuştu: Bize yönelik övgüleri için Ardaya teşekkür ederim. Beşiktaş yıldızlar topluluğu demiş... Bize katılırsa çok daha mutlu oluruz. Ayrıca söz veriyorum, eğer bize gelirse çok beğendiği ara paslarını ona da atarım sözleriyle, şakayla karışık Ardayı Beşiktaşa davet etti. Orhan Yıldırım