[FONT="][/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]Nasil bir askmis , nasil bir sevda , ben anlamadim[/FONT] [FONT="]Kac ay gecti üstünden , bak yeni bir yila giriyorum[/FONT] [FONT="]O yilda bende olma[/FONT] [FONT="]Gururum el vermiyor[/FONT] [FONT="]Kendimi mahvediyorum ,kahroluyorum[/FONT] [FONT="]Sustukca ben , icimde firtinalar cosuyor[/FONT] [FONT="]Bedenimin heryerini kapladi gücsüzlügüm[/FONT] [FONT="]Mutluluga yakinken , hersey ve herkez bana uzak geliyor[/FONT] [FONT="]Aklim karma, icinden gecenleri göz önüne getiremiyorum[/FONT] [FONT="]Biliyormusunki sen , güzel olan bir seyi hayal edemiyorum …![/FONT] [FONT="]Oysa derlerya , hayal etmeden yasanmaz, bazen ayakta tutan, avutan odur[/FONT] [FONT="]Sende bir zamanlar hayalimdin , taki Gercekten, bir[/FONT] [FONT="]Aci siyah lekeye dönüsünceye kadar…[/FONT] [FONT="]Simdi bak hayal kuramiyorum[/FONT] [FONT="]Cünkü en güzel hayalim sendin !![/FONT] [FONT="]Simdi sen gibi diger hayallerimin karanliga dönüsmesinden korktugum icindir belki …[/FONT] [FONT="]Asil simdi anladim ..[/FONT] [FONT="]Ne kadar cok sevmisim seni meger..[/FONT] [FONT="]Oysa sen..[/FONT] [FONT="]Aklina ayriligi getirmen bile beni yikti.[/FONT] [FONT="]O sözcükleri dile getirmen ise….[/FONT] [FONT="]Yakistiramadim o ettigin güzel yeminlerin ardindan..[/FONT] [FONT="]Beni paramparca etti o durgun, sevdama solmus son sesin..[/FONT] [FONT="]Ben seni hep güzel hatirlamak istedim bilirsin[/FONT] [FONT="]Ama iste bak basaramiyorum ..[/FONT] [FONT="]Sana karsi nefretler büyütmek istemiyorum anlasana …[/FONT] [FONT="]O son günü yasatmalimiydin..[/FONT] [FONT="]Herseyi degistiren bir sonsuz bosluk muydu tek hediyen gelecegime[/FONT] [FONT="]Kuru bir „Unut beni,böyle olmasini istemezdim“[/FONT] [FONT="]Sana dedim iste ben kimseyi unutamam !!![/FONT] [FONT="]Senki en güzel hayalimdin , bunu benden nasil bekliyebilirdin[/FONT] [FONT="]Yüregime inanilmaz bir azab verdin,ruhumu yorgun düsürdün sevgime[/FONT] [FONT="]Ask´a gülemiyorum , onca güzel gönüllere en icten mutluluk diliyemiyorum[/FONT] [FONT="]Verdigin aci beni her defasinda dürtüyor …[/FONT] [FONT="]Aklimdaki sen gözlerime vuruyor , „bizde böyle mutluyduk eskiden“diyorum…[/FONT] [FONT="]Simdi baska ellerdesindir belki,[/FONT] [FONT="]hicmi icin sizlamazki[/FONT] [FONT="]senki ayriligi taniyan , yasayan[/FONT] [FONT="]bana bunu nasil yasattin anliyamiyorum..[/FONT] [FONT="]ben burda seni merak ederken[/FONT] [FONT="]sen nasil günden güne dahada cok degisiyorsun…[/FONT] [FONT="]hic degmiyor beni unutana …[/FONT] [FONT="]aslinda en dogal hakkim seni unutmakta[/FONT] [FONT="]görki ben unutmayi asla basaramiyorum!![/FONT] [FONT="]cok yoruldum ,acitma artik…[/FONT] [FONT="]gururum el vermiyor[/FONT] [FONT="]unutmayi bilmedigim icin..[/FONT] [FONT="]unutamasam bile..[/FONT] [FONT="]girme..[/FONT] [FONT="]cik artik Aklimdan….!! [/FONT]