Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gittin Ayrılırken buz tutmuş bıyıktı gözlerin Kaçamak ellerimiz komutsuz sallandı Dudaklarımızda sıradan sözcükler Vedalaşmayı bile beceremedik Son bir bakış kaldı arkanda Kalabalığa karışan Her şey düzmece bir dinginliğe gömüldü Gittin. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! İçimde Yığınlarca kitap kaldı uçuşan Sözcükler beynimin köşelerinden Çıkıp korkuttular gecelerimi Peşimden geldi gölgeler Aynalara bakamaz oldum Hiçbir oyun avutmadı beni Yaşamıma sığmayan bir şey kaldı İçimde. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Kaldı Yeni bir kent işkenceye hazır Ödeşemedim gittiğin mevsimlerle Belleğimi silkeleyip anılardan Tik tak çaldın uzun zaman Alışamadım yarımlığa Düşlerimde intihar tutkuları Sırtımda hançerinin oyduğu boşluk Kaldı. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Ayrılık Çoğalarak giriyor günlerime Senden başka kim bilebilir Geçmişin dökümünü yaptığımı Ağır ağır pulsara dönüşürken güneşler Sonbahar hüznüne benziyor pencerede Artık konuk beklemeyen gözlerim Sayfalar da bitti ışık da her yanı kapladı Ayrılık,... Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
Bugün sensiz, sensizliğe uyandım.. Kayalara çarpan dalgalar misali.. İçimde fırtınalar koptu. Sensizliği hak etmemiştim! Ne nefes almayı, ne de yaşamayı.. Sensiz sensizliği yaşarken, içimde hep SEN vardın! Bu nasıl sensizlik?! Şimdi sensiz "sensizliğimi" noktalıyorum... Gidiyorum.... Zor olsada başarmak için uğraşıyorum.. Kendimde büyük azim görüyorum. Bundan olsa gerek.. Kendime güvenmesem, bırakamazdım seni, oysaki.. Ama artık çok geç.. Sensizliğe her sabah uyanışımda, sanki sensizliğin rüyasında.. Her sabah uyandığında, ayrı bir rüyada... Biliyorum.. İmkansızdın sen! Anlamalıymışım önceden.. Yanılmışım bakışlara, oysaki.... Bitti işte bir gün daha.. Ayrılık vakti geldi çattı. Gidiyorum işte, yokluğuna.. Elveda.... Zordur elvedalar.. Basit gibi görünen, zor bir denklem..Çözünmesi zor bir soru..Çözmeye çalışan iki şahıs..Ve yine sonuç vermeyen formüller... Sırf bunlardan usandığım için gidiyorum(!) Belki başka bir yerde, başka bir zamanla ve başka bir kişiyle çözmek umuduyla gidiyorum.. Sana yakışan vedalar bırakıp gidiyorum.. Sonu geldi yine işte.. Sen zaten bilmesen de.. Çölümdeki suyum da kurudu. Bana artık "elveda"lar yakışır oldu Bazen kolay gibi göründüm ben sana..Aslında öyleydim..Herşeye, herkese hayır diyebilirdim ama bir sana lafımı geçiremezdim. Acizliğimden! Yoksulluğumdan! Kimsesizliğimden! Ama artık herşeyin farkındayım.. Bilerek, isteyerek kalbini gömüyorum.. Yaşamda ve ölümde, hastalıkta ve sağlıkta, herşeyi bilerek ; GidiyoRuM.... GÖZÜN AYDIN..ARTIK YOK'UM..!!
Ben seni çok sevdim. Martıların denize olan Tutkusu kadar... Aşk ateşi ile yanan aşıkların Türküsü kadar. Ben seni çok sevdim Soframdaki ekmek kadar, Su kadar... Ben seni öylesine sevdim ki... Güneşin Sabahları doğup, Ufuklarla Öpüşmesi kadar... Karanlıkların Aydınlıklara Dönüşmesi kadar... Ben seni çok sevdim Kalemle kağıdın Yazıp, çizmesi kadar.. Ben seni öylesine çok sevdim ki.. Bir bebeğin Annesinden Meme emmesi kadar.. Annesini sevmesi kadar..
Seni Seviyorum NEDEN Mİ? ... Şafağın her söküşünde Saçlarından hayata asılmamın tek nedeni sen varsın Unutma! ...sana tutku halinde bağlanmam için Milyonlarca sebebim var.... Şu çirkef dünyada tek parıltı sensin Ünlü bir heykeltıraşın spatulasından çıkmış gibi Fakat...sönük bir parıltı değil.. Güneşin tüm ışıklarını silik bırakan bir parıltı Şu kuru ayazda içimi yakan bir volkan gibisin Cayır cayır esiyorsun Yüreğime işleyerek.. Sonrada çekip gidiyorsun Ne zaman yaktığını ne zaman geldiğini fark etmeden... Seni Seviyorum NEDEN Mİ? ... Saçlarını gözlerini....seni düşünmekten başka bir şey gelmiyor içimden.. İnan öyle tabi bir duygu ki... Yüreğimin kuyularında Sanki dünyaya gözümü açtığımdan buyana var.. Biliyorum bu duygu ortaya çıkmak için seni bekliyordu... Olmadığın bir anı çektiğim nefesi önemseyemiyorum... Sensiz...bu yalan çorak alemde olmaktansa BİTİŞİMİN...soğukluğuna Asılmayı ASLA! ...saçlarından hayata asılmamaktansa Şu iğrenç çirkef dünyaya sırtımı dönmeyi Akıl bilirim... Seni Seviyorum Kulağımda ne zaman bir aşk şarkısı işitsem Melodilerde sen akıyorsun Ne zaman nostalji bir aşk şiiri okusam Damlayan mısraları hep ama hep.. Saçlarını gözlerini getiriyor bana.. Bilmelisin...her an yanımdasın Seni hissetmem görmem için bir an düşünmem yeterli.. Zannedersem ilk defa bir kızın kokusu yüreğimde fırtınalar estiriyor.. Kendi kendime ferhatın aslıya aşkındaki gibi O damı..bu tatlı ten kokusuyla avare olmuştu diyorum... Seni Seviyorum Hiçe sayıp kaldırıp bir kenara atabilirsin Yüreğinin içine de alabilirsin ALLAHIM! ... Bebişimin yüreğinin en derin kuyusunda olmak istiyorum... Seni Seviyorum Eşsiz haline huriler gıpta ediyor Sahte alemde ise Beşeriler arasında.. Zannedersem...bir ben...yada bir iki şanslı.. Bu güzelliği algılayabiliyor.. Ömür bitene kadar Mahvolana kadar Yanında kollarında saçlarında asılı kalsam Bunu hissediyorum bu bir işkence olur En çok yüreğinde senle olamadığım için Seni Seviyorum Kollarında uyumayı Sana dokunmayı... Gözlerinde tutuklu kalmayı anlatamadım....
Sütte mı beslesem sizi balda mı Karçiçeği lale sarı papatya Koparıp ta mı koklasam dalda mı Gönlüm sende hele sarı papatya Yabancı otlardan tam ayıklarım İncitmeden günde üç kez koklarım Gerekirse hep koynumda saklarım Vermem seni ele sarı papatya Şaha versem has bahçeye ektirir Etrafına nöbetçiler diktirir Seni üzer yaprağını döktürür Sabah koymam yele sarı papatya Şeyda bülbül ötmez güller küs tutar Sular akmaz olur dere pas tutar Ruhum azap duyar gönlüm yas tutar Düşer isen dile sarı papatya Çok uyudun uyan gürkani uyan Gizli yoktur her şey Allah’a ayan Samimi duygumu eyledim beyan Hal ve ahval böyle sarı papatya Âşık gürkani Enver Gürkan
Bir Gizli Düş Gibi Yaşıyorum Seni Bir Gizli Düş Gibi Yaşıyorum Seni Bir gizli düş gibi yaşıyorum seni Kimselere anlatamadığım Bir benle paylaşabildiğim … Yok çarem benden başka Bazen kendime dahi söyleyemediğim … Bol bilinmezli bir denklem gibi Düşün düşün çıkamıyorum içinden Sürekli bir dalgınlık bir yorgunluk Bir başıboşluk hüküm sürmekte. Bu sevda böylesi olmamalıydı En olmazı yaşıyorum belki de en imkansızı Dört duvar zindan gibi çevremde Bir de sen sardın dört duvar gibi etrafımı… Gel desem.. Bilmem ki gelir misin? ****** öyle özledim ki ... buram buram kokuna hasretim. dar geliyor sensiz her yer alışmak zorundamıyım yoksa sorgusuzca? .. çığlıklarımı içime hapsetmek mi yoksa en olası? bir seni istedim ben sadece sevdanı böylesi severken ben kolay mı sanırsın dayanmayı?
GeLemez Misin..? ÖzLedim Seni Yâr... Gelemez misin yanıma sevdiğim? Bir kerede olsa Gelemez misin? Ellerimi tutup gözlerime bakıp "Seni Seviyorum" diyemez misin? Özledim seni Ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir? Özledim seni Sensizlik acıtıyor içimi yakıyor Gelemez misin sevdiğim? Yaptığın yanlış olsada Hayatım bu yüzden zindân olsada Bir kez olsun yüzümü görmeye Yüzünü göstermeye Gelemez misin? Özledim seni yâr Bazen içine attıkları kemiriyor insanı Ya hayatına hiç almayacaksın ya da sildin mi zerre iz bırakmayacaksın! Madem seviyorsun Gel yanıma Ne olursa olsun sen benimsin Kabulümsün Gelemez misin sevdiğim? Gözlerinin ışığını dünyama yansıtmaya Ellerinle yüreğimi ısıtmaya Bu biçarenin hayatını aydınlatmaya Gelemez Misin?
Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! sana düştüm sevgili sevdana düştüm yandı yüreğim, bir aşk sardıki her yerimi allev alev yaktı beni titretti bedenimi titretti her yerimi düşlerime koydum seni düşlerde yaşadım her yerimde sen vardın sevda oldu aşk oldu adın yüreğime dolandın sevdana düştüm sevgili sevdim sevdim bekledim hiç şikayet etmedim olmasada gerçeği seninle düşlerimde yaşadım kalbimde hep seni hep seni taşıdım düşlerimde gelip beni sevdin düşlerimde sevip sevip okşadın düşlerimde sevdamı yaşadın hep senin, senin kollarındaydım sana düştüm sevgili hep sana düştüm senli sevdalara düştüm düşlerimde, senli düşlere düştüm düştüğüm en güzel düştün sana düştüm sevgili sen bana hep düştün sevgili hep düştün