Kalli'den basına rest Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, hakkında çıkan 'gidiyor' haberlerine tepki gösterdi. Sarı-kırmızılı takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını ifade eden Alman çalıştırıcı, asılsız haberler yapan medya kuruluşlarına yaptırımlar uygulayacağını söyledi. NTVSPOR Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısıyla, hakkında çıkan 'gidiyor' haberlerine açıklık getirdi. Sarı-kırmızılı takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını ifade eden Alman çalıştırıcı, "Herkes görevini zirvede bırakmak ister. Galatasaray'da kazanmak istediğim başarılar var. Basında yazıldığı gibi bavullarım da yok. Bir yere gitmiyorum. Bundan böyle bu tarz haberler yapan basın mensubu arkadaşlarla bir arada olamayacağız" diye konuştu. Basın mensuplarına eleştirilerde bulunan Alman teknik direktör, "Bundan sonra Almanya'da yapılan teknik direktör eğitim seminerlerine katılmama kararı aldım. Çünkü aramızda bana gerekli eğitimi verecek basın mensuplarının olduğunu görüyorum. Bir gazetede teknik direktörlük seminerinde sınıfta kaldığım yazılmış. Benim bulunduğum sınıf, teknik adamların olduğu en üst sınıftır" dedi. Alman çalıştırıcı, gazetelerde Galatasaray'dan aldığı parayla ilgili yer alan bilgilerin yanlış olduğunu dile getirerek, ''Kazancımı oldukça aşağı indirmişsiniz. Bundan dolayı da memnun oluyorum. Futbolun tamamen dışında olması gereken bir konu bu. Söylenenler ve yazılanlar benim gülünç bulduğum seviyede. Gazetelerde yazan miktara çalışacak olsaydım, uçaktan inmezdim'' şeklinde konuştu. Özel yaşamıyla ilgli haber yapılmamasını isteyen Feldkamp, "Bundan sonra özel yaşamıma girecek ve saldıracak kişiler aramıza alınmayacak. Antrenmanda gazeteci arkadaşlarınıza karşı alınan tavır ve onların tesislerden çıkartılması, Galatasaray Yönetim Kurulu'nun aldığı bir karardır. Bana destek olmak için böyle bir uygulama yapıldı. Ben de buna saygı duyuyorum" diye konuştu. Karl Heinz Feldkamp, son günlerde özel yaşantısına dikkat etmediği gerekçesiyle eleştirilen Arda hakkında ise, "Olayların doğruluğunu araştırmamız lazım. Milli Takım'dan döndükten sonra bu konuyu kendisi ve yönetimle birlikte değerlendirip o zaman görüşümü aktaracağım. Ayrıca bu konu Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile de görüşüldü" yorumunu yaptı. Öte yandan Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, yaptıkları haberler nedeniyle Fox TV ve Fanatik Gazetesi temsilcilerinin, Galatasaray tesislerine girişinin ve takım birlikte seyahat etmelerinin yasaklandığı belirtildi.