Guiza da sasti bu ise

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18

Galatasaray derbisi öncesi Teknik Direktör Daum, tahtaya ilk 11'de oynayacak futbolcuların isimlerini yazdı. Güiza, tahtada Kazım'ın ismini görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı ve nöbetçi golcüye gidip, 'Ben senin oynayacağını düşünüyordum. Ben zaten sakatlıktan yeni çıktım. Antrenman eksikliğim var. Dolayısıyla senin oynamanı bekliyordum. Çünkü sen hafta boyunca çalıştın' dedi. Derbinin son dakikaları oynanırken Daum, Güiza'dan oyuna girmesini istedi. Semih de İspanyol futbolcuyu 'Gir, golünü at' diye yüreklendirdi. Güiza da 'Golümü atıp sana geleceğim' karşılığını verdi. İspanyol yıldız topuk golünden sonra da sözünü tuttu, Semih'le sarmaş dolaş oldu ve 'Golümü attım ve sana geldim' dedi.

Santrforda kimin oynayacağı tartışılırken 'Bu takımın iki forveti var. Ben ve Güiza' diyen Semih, 'Herkes aramızda soğukluk olduğunu düşünebilir. Ama takımda Güiza'nın en iyi anlaştığı oyunculardan biri benim. Benim de en iyi anlaştığım oyunculardan biri Güiza. Tabii ki aramızda rekabet var. Çünkü ikimiz de aynı mevkide oynuyoruz. O da oynamak istiyor, ben de. Hangimiz iyiyse hoca onu oynatıyor. Sonuçta rekabet takıma olumlu yansıyor' diye konuştu. Semih, Kazım'ın Galatasaray maçındaki performansı için de 'Kazım oyunda kaldığı sürece rakibi yıprattı. Hem Servet'i hem Gökhan'ı hırpaladı. Biz de kulübeden Güiza ile birlikte bunu gördük. Göze hoş gelen bir futbol oynadı. Arkadaşlarına pozisyonlar hazırladı, pozisyonlara girdi. Oynadığı mevkide ne yapması gerekiyorsa onu yaptı' yorumunda bulundu.

Sayfayı Paylaş