Guitar Chord Dictionary 3.0 Boyut : 2.05 Mb Kullanım izni : 10 kullanılabilirsinsin Dil : Ingilizce Platform : Windows (Tümü) TANITIM Acemi, gitara merakli herkesin kullanabilmesi için düsünülmüs ögretim amaçli bir uygulama. Bu uygulama sayesinde akortlar, ölçüler hakkinda genis bir bilgiye sahip olabilirsinsinsin. Müzik sitelerinden buldugunuz sarki sözlerinden akortlari alabilirsinsinsin. Program bilinen tüm yayli sazlarin seslerini çalabilirsinsin. Viewden Fingers/Parmaki seçtiginizde akort, ölçülerin gitar üstünde konumu gösterilir. Bu sayede hangi parmakla çalinacagini basit bir sekilde görebilirsinsinsin. Her numara, harf bir parmagi temsil edecek sekilde konumlandirilmistir. Sol el: 1, 2, 3 ,4; Sag el: P, I, M, A. Program akort, ölçü anai üzerine kurulmustur. Programin yazdir menüsünden, seçmis oldugunuz akortlari listeleyip yazdirabilirsinsinsin. Scales/Ölçülerden bir akort; majör, minör, harmonik minör gibi ölçüler seçtiginizdee bunlari Play tusuna basarak dinleyebilirsinsinsin. Yine ayni pencere içerisin de çok sayida enstrümandan birini seçerek buradaki enstrümanlarin çikardigi sesleri dinleyebilirsinsinsin. Ayrica burada bulunan enstrümanlarin isim, Ayrıcarini degistirebilirsinsinsin. Özellikleri: Yeni, kapsamli ölçü birimi. 4, 5, 6 telli enstrüman, özellestirilebilirsinsin akortlar. Her akortu çalacak için birçok yol, konum ögrenilebilirsinsin. Sarki sözünden akortlar alinabilirsinsin. Gelistirilmis akort sözlügü. Gelistirilmis yazidrma özelligi. Özel akort yarateci. 3000 akortun üstünde kapsamli veritabani. Grafik tasarim, kullanılabilirsinsini basit arayüz. Ingilizce ayrintili yardim menüsü (HTML olarak). Transpoze, akortlu sarki sözünü yanında yazdirabilirsinsin. Elektro-gitar, bas, mandolin, gitar, banjo, ukulele, keman, buzuki gibi çesitli enstrümanlar seçilebilirsinsin. Kisitlama: Programi ücretsiz 10 kez kullanabilirsinsinsin. Tam sürüm kullanabilmek için satin almalisin. Programin lisansli fiyati 29.90$dir. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !