İki cinayet Ben vazgeçip senden kendime kıydığım zaman Hiç beklmezdim senden;ama gidiyorum diyerek Sen beni öldürdün, içimdeki seni öldürdün Ben kendimi öldüremeden daha Herkes bilir ihanetin o acı tadını Kimbilir kaç yürek şimdi başka biri için inadına yaşarken Kac tanesi başka bir yerde kıyıyor kendine Seni hatırladıkça Titreyerek geçiyorum anıların içinden Sana söylediklerim geliyor aklıma Söyleyemediklerim içimin karanlığında içimi cızıyor Tam söyleyecek oluyorum dayanamayıp Gidiyorum diyişin geliyor aklıma Koca bir yumruğu boğazıma tıkayıp Susturuyorum dilimi, ölümün önüne geçemiyorum Biliyorum bazı sözler söylenir Bazıları hiç bir zaman Benim sana sözlerim Söylenemeyenlerden oldu çogu zaman Yarından umudum yok Dünde hiç gözüm yok zaten Yarınım yok Dünümse vurulmuş yatıyor iki büklüm bugünün avucunda Yinede saklıyorum kalbimin yamalı yanını Acıdan başka his bilmeyen yüreğimle Yeniden sevmeyi becerebilirmiyim bilemem Adım gibi bildiğim Gözyaşıdır acıya yakışan tek elbise Ağlamam sırf bu yüzden...