Gözlerinde ÖLSÜN ÖLÜMÜM...

Konu, 'Resimli Şiir & Resimli Yazılar' kısmında LeyL tarafından paylaşıldı.

1. LeyL

LeyL
    Yetkili
    Emekli Admin

Beğenilen Mesajlar:
    1

Şimdi söyleyeceklerimi yuttum
    Yüreğim konuşsun harf harf

Ey dudaklarına sirayet etmiş son(ları)baharı silemediğim

Sen beni yüreğimin cümlelerini sıvamış dudaklarımı suskunluğa teyemmüm etmekle suçlamaktasın ? Yoksa gözlerindeki hayat rengini yüreğimdeki ölümle süslenmekle mi itham etmektesin ? Belki de beni çoktan gitti bilmektesin belki de başka yüreğin terini silmekte görmektesin. Beni nerde kimin huzurunda el pençe divan durmuş düşünsen de ben anı yerdeyim. Suskunum yaiçindekileri okur gibiyim..

- Bir gün bitecektiBitti..Aç gelmiştinsevgime doydun ve gittin

Gitmedim..Bitmedim..Ölmedim ey sevgili

Ey avuçlarıma düşen tek dua

Ne çabuk unuttun gözlerinden izlediğim denizi ? Ne çabuk bitirdin sana olan sevgimin büyüklüğünü..Ben sana dua genişliğindeki kadınım demişimBırakır mıyım seniölmedim daha..Öl(e)medim. Daha da ölmeyeceğim..Gözlerine bulutların özgürlüğünü bırakmadan koşmak yok babama..Daha da bitmeyeceğim..Ellerine Cennet çiceklerinin kokusunu hediye eylemeden varmak yok Elif/imize.

Ey gökyüzünü gözlerinden kanatlandığım

Daha kaç nehir kuruyacak yüreğimin sensizliğinde..Her sustuğumda daha kaç kez kıyameti yaşayacaksın yüreğinin debisinde..Şimdi kelimelerin ucunda üşümekteyim..

Dokun bana / gözlerinde ölsün ölümSar beni / yüreğinde büyüsün gülüm

Seni tanıdığımdan beri hiçbir zaman yolumu / yüzümü senden başka bir adrese çevirmedim. Adından başka hiçbir cümleye yataklık etmedim ben. Evet kabul ediyorum suskunluğa meyil etmiş yollarım oldu ama asla senden vazgeçmedim. Bir miktar umutbir dirhem mutluluktu istediğim..Ve mavi bilyelerimi gözlerinden Cennete yuvarlamak bezden bir bebeği senin kollarında görme arzusuSonra ıslak saçlarını ellerimi bir tarak misali kabul edip delice taramakSonra gözlerinden savrulmuş en sıcak gözyaşlarını gırtlağında yakalayabilmek..Seni sona hazırlamak değilyeni bir umuda koşturmakCebinde sakladığın kaybedilişleri reddetmek seni bende yaşatarak..Siyaha olan sevişlerini sana unutturup sana adın genişliğine denk gelen yedi rengi ispat etmek gözlerimde

Hatırlıyorum da sana inat gitmeyeceğim dediğin günleriBen de suskunluğumun yamalı haliyle haykırıyorum ki seni çok seviyorum Nerde bilirsen bil beni..Kimin yanındakimin yamasına yüreğimi yama yaptığımı düşünsen de ...

Ben bir sana verdiğim bir duanın kavgasındayım.

Bilsen de bilmesen de.

2. draculu45

draculu45 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    tesekürler harika üstat

3. kaptan_75

kaptan_75 Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    teşekkürler

Sayfayı Paylaş