Apple iSlate çıkaracağı duyuldukdan sonra HTC firması 18 aydır sürdürdüğü çalışması olan ve iSlate rakip gözüyle bakılan HTC Tablet'i ABD'de 26 Ocakta düzenlenen Elektronik Tükerticiler(CES) Fuarı'nda çıkarmasına kesin gözüyle bakılıyor. Google Chrome İşletim Sistemi Yüklü olan modelinin yanısıra, Android tabanlı cihazlarınında bulunduğu farklı opsiyonlarla zengin bir ürün yelpazesiyle daha rekabetçi olduğunu ortaya koyuyor.Standart olarak beklenen 1Ghz Qualcomm işlemcinin yanısıra, yüksek kalite de dokunmatik ekran teknolojisi ve Adobe'nin yeni yazılımlarının bulunduğu seçenekler bulunuyor. Google Yaptığı açıklamada; Android işletim sistemini HTC'nin ardından Motorola ve Samsung gibi bu piyasanın en önde gelen kuruluşlarıyla yapılan geliştirmelerde sonuca vardıklarını belirtti. AT & T ve Verizon Operatör desteğiyle Motorolada ilk Android işletim sistemli modelini Elektronik Tükerticiler(CES) Fuarı'nda görücüye çıkaracak. Avustralya'da da ABD ile aynı anda satışa sunulacak HTC Tablet'in fiyatının 400$ olması bekleniyor.