Gokhan ZAN: Simdi yine ‘Cam Adam’ diyecekler!

Konu, 'GALATASARAY' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Panathinaikos karşısında sakatlanarak devreyi kapatan Gökhan Zan, geciken bir operasyonla karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

“Bu sakatlığım ertelenmiş bir ameliyat yüzünden oldu” diye konuşan sarı-kırmızılı futbolcu, “Beşiktaş’ta oynarken şampiyonluk iddiasında olduğumuz için operasyon olmamıştım. Ayrıca milli takım süreci de bu kararı sürekli olarak ileri bir tarihe ertelememe neden oldu. Ama şimdi çıkıp keşke demek de gereksiz” dedi.
    Şimdi yine kendisine “Cam Adam” diyeceklerini ifade eden Zan, “Oysa ben ikili bir mücadele sonrası sakatlanmadım. Pozisyon içinde Karagounis’le bir mücadelemiz oldu. Yere düştüğüm için omzum çıktı, bir darbe olmadı” ifadesini kullandı.
    Bu arada Ankaragücü maçının hazırlıklarına devam eden Galatasaray’da sakatlar teknik heyete sıkıntı yarattı.
    Sabri’nin sağ uyluk arka adale tendonunda ileri derecede zorlanma tespit edildi. Hakan Balta, sol uyluk arka adalesindeki ağrı nedeniyle tedavi edildikten sonra dinlendirilirken, sağ ayak bileğine darbe alan Mehmet Topal ise takımdan ayrı çalıştı.

Sayfayı Paylaş