Gökçek, Aziz Yıldırım'a Villaları Sordu...

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendisi hakkında 4 gün önce 'Melih Gökçek ya siyaset yapsın, ya da spor adamı olsun' şeklinde eleştiren Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a çok sert ifadelerle cevap verdi.

Gökçek, Yıldırım'ın 13 yıl boyunca Fenerbahçe'de başkanlık yaptığını anlatarak, ''Yıldırım bence takımı ne hale getirdiğini konuşsun. 13 yılda Fenerbahçe 4 kez şampiyon olmuştur, 1.5 milyar dolar bir para harcamıştır'' dedi.

"AZİZ YILDIRIM 8 VİLLASINI FENERBAHÇE'YE NEDEN SATTI?"

Gökçek, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe takımına 8 tane villasını sattığını iddia etti. Gökçek, açıklamalarına şöyle devam etti: ''Fenerbahçe yönetiminin maddesinde bir kanun var. Galiba 60. maddesi olarak biliyorum. Yöneticiler takım ile ticaret yapamaz deniliyor. Sayın Yıldırım Samandıra'daki 8 tane villasını tanesi 550 bin dolardan satmadı mı? Doğru mu, değil mi? Bunun hesabını vermesi gerek. Fenerbahçe'nin parası ile bunların satın alınması doğru bir şey değil. Aziz Bey ciddi bir şok içinde. Aziz Yıldırım'ın yerine olsam başkanlığı bırakırım. Bu kadar para ile bu takım şampiyon olamıyorsa bu bir yönetim hatasıdır. Ben Aziz Yıldırım'dan daha çok Fenerliyim. Ben Aziz Yıldırm gibi sonradan Fenerbahçeli olmadım.''

2. karamanli77

karamanli77 Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    bakalım bu iddaya aziz yıldırım ne diyecek.

3. evangelis

evangelis Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Gökçek iktidarın kanatları altından çıkıpta Ankara'da çevirdikleri dolapların hesabını verse. Oğlu nasıl ve hangi entellektüel ve maddi birikimle takımın patronu oldu, biraz da bunları anlatsın. Nasıl insanlardan doğal gaz sayaç paralarını tokatlayıp kulü kurduğunu anlatsın. Anlatmak zorunda kalacağı çık şey var. Herşey onu kanatları altına almayacak bir iktidarın gelmesine bağlı.

4. microlab

microlab Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Anlaşılan Popülaritesi düşünce gene bu şekilde GÜNDEM yaratmaya karar vermiş olsa gerek...
    Kemal Kılıçdaroğlu'un Balonunu patlatacam dedi ama kendi Balonu patladı hoş görmek lazım....

Sayfayı Paylaş