Bir düş ağlıyordu ilk ışıklarında sabahın Bir sevda adanıyordu tan gölgelerinde Uzağım dedikçe yakınıma sokulan izdüşümlerin Parıltısı sarıyor gitme şarkılarımın eteklerini Salıncak öykülerinde pandül hayatlar misali Dinlemde yorgun zamanların arsız kuşları Sen sevda Dörtnala gelse de uzak asya’dan Diz çökmüş çaresizliğine Nazım Aranmış Can baba anason dalyanlarında Yetmedi bir de “ kaptan” sustu aşk-ı mecburiyetten Hala süregelen hükmün Yakmaktayken her sevdayı fermanlarınla Dinmek bilmeyen şehvetinin esirinde Çıkmakta yel değirmeni seferlerine gönüller Üşengeç dalga kıranların hapsindeyken terkedilişler İnmekte meyanından çığlık çığlığa arzular Kimsesizliğini duyurmak istencinde Başını bağladığım erguvan ağzı şiirler Yokluğunun sancısındayken eylül düşlerim Ne sen kaldın geride aşk Ne de ben öldüm derinde Ve bir de gitmelerim Sen de kaldı ya Ayıpsa ayıp Gülmekteyim hınzırca ...
"Ne sen kaldın geride aşk Ne de ben öldüm derinde Ve bir de gitmelerim Sen de kaldı ya Ayıpsa ayıp Gülmekteyim hınzırca ... " güzel paylaşım kardeşim