Tepkilere bir anlam veremediğini söyleyen Aybaba: "Ben uzun yıllar kalmak isterim ama git derlerse de gideriz. Ayrılık şaşırtmaz..." Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Ayvalık Beşiktaşlılar Derneği'nin verdiği yemekte önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Fikret Orman ve Asbaşkan Levent Erdoğan'ın son günlerde kendisine arka çıkan sözleri için "Yönetimin beni destekleyen açıklamalarına anlam veremedim" diyerek, "Ortada olağanüstü bir durum mu var" göndermesinde bulunan Aybaba, ilk kez ayrılık sinyalleri verip şöyle konuştu: "Beşiktaş'la 4 yıllık sözleşme yaptım. Uzun yıllar kalmak isterim. ama git derlerse gideriz. Sezon sonunda oturup, eksilerimizi ve artılarımızı masaya yatıracağız. Ben bir çok ayrılık yaşadım. Bunlar profesyonel hayatta çok doğal şeylerdir." Tek endişem futbolcularım Ligin sürprizlerle dolu olduğu belirten Aybaba, "Kalan haftalarda ne olacağını kimse bilemez. Hiç ummadığımız takımlar, umulmadık puanlar kaybetti. Benim için en önemli şey futbolcularımın olumsuz haberlerden etkilenmesidir. Bu nedenle Akhisar deplasmanına erken gelerek takımı maçın havasına sokmaya çalıştım" ifadesini kullandı. Kalan maçları BEŞİKTAŞ (49) Akhisar Bld. (D) Orduspor Eskişehir (D) Gençlerbirliği Kayseri(D)