Gidecekler listesi hazır

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Beklenen performansı gösteremeyen Güiza ve Deivid'le yollar kesin olarak ayrılacak. Bu iki oyuncu için gelecek kiralık teklifler de, değerlendirme kapsamına alınacak.

Fenerbahçe’de yönetim, önümüzdeki sezon için yapılacak transferler konusunda çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da gönderilecek ve kalacak oyuncuların listesini hazırlıyor... Avrupa’da ve Türkiye’de Sarı-Lacivertli futbolculara talip olan ekipler gözetim altına alınırken, bazı isimlerin adları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. İlk etapta iki sezondur kendisinden bir türlü verim alınamayan Daniel Güiza ile ülkesine döneceğinin sinyallerini veren Brezilyalı Deivid de Souza ile yolların ayrılması planlanıyor. Güiza ve Deivid’i elden çıkarmak için her yolu deneyecek Yönetim’in, kiralık tekliflere de açık olacağı ifade edildi.

Santos ve Bilica kalıyor
    Özellikle İspanya’dan Atletico Madrid’in kadrosuna katmaya çalıştığı Andre Dos Santos’un, takımda kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Çünkü başta Sportif Direktör Aykut Kocaman olmak üzere çoğunluğun, Santos’la devam edilmesini istediği bildirildi. Süper Lig’e yeni çıkan kulüplerin gözdesi haline gelen Bilica’nın, gönderilmesine izin verilmeyeceği vurgulandı. Tecrübeli savunmacının da, Fenerbahçe’de kalmak istediği belirtildi.

2. şimşek59

şimşek59 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    17
    guiza devid bilica önder megmet topuz hatta emre dahi gitmeli bu takımdan fenerbahçe ciddi düşünüyor ise tabi bilica kesin gitmeli:angry26:

Sayfayı Paylaş