GHOST : Bugüne kadar gördüğüm en sorunsuz ve kullanışlı yedekleme programı. Seçtiğiniz hard diskteki tüm bilgileri tek bir dosyaya yedekliyor ve dilediğiniz zaman bu yedeği kullanarak bilgisayarı ilk günkü aline döndürebiliyorsunuz. Bazı yedekleme programları disk üzerindeki değişiklikleri falan saklamaktadır. Ghost ise Diskteki tüm bilgileri sıkıştırarak tek bir dosya yapmaktadır. Yedekleri Geri aldığınızda C: sürücüsündeki tüm bilgiler silinir ve yedek dosyasındaki bilgiler yazılır. Bu açıdan devamlı windows kuranlar, internet cafeler, okul labaratuvarları için vazgeçilmez bir programdır. 2003 versiyonu FAT, FAT32, NTFS, ve Linux Ext2/3 dosya sistemi kurulu bir bilgisayarda bile çalışır. Tam sistem yedekleme (disk yansıması) – Bir sabit disk veya bölümdeki her şeyi yedekler. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! rar şifresi Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
evet güzel bir program bende de var. şimdilerde kullanamıyorum (windows7/64) ama xp de mükemmel bir program, yıllarca kullandım. format atmayı nerdeyse unutturdu. bunun win7/64 bit olan versiyonlarıda var ama ben sevmedim ve sistemden kaldırdım.