Get Miro (Linux) 0.9.8.1 Beta Boyut : 8.88 Mb Kullanım izni : Dil : Ingilizce Platform : Linux TANITIM Get Miro uygulamainin Linux isletim sistemi ile uyumlu olan sürümüdür. Democracy Player Net üzerinden televizyon kanallarini izleyebileceginiz, video indirebileceginiz bir uygulamadir. Dünya üzerindeki 600e yakin televizyon kanalina sadece tek bir tiklama ile erisip ücretsiz biçimde üye olabileceginiz buradaki güzel uygulama 20ye yakin kategoride size seyir zevki sunmaktadir. Komedi, spor, teknoloji, egitim, saglik vb. birçok kategoride yüksek çözünürlükte videolar izleyebilmeniz, kendinize ait bir kanal listesi olusturmaniz mümkündür. Yazilim yepyeni çikan, en çok indirilen videolari da günlük güncelleyerek size göstermektedir. Dahili bir video oynatma aracina sahip oldugundan indirmis oldugunuz videolari sorunsuz biçiminde oynatabilmenizi saglamaktadir. Bu oynatici hemen hemen tüm video biçimlerini de desteklemektedir. YouTube, Google Video,, Yahoo Video üzerinde arama yapma olanagi dahi sunmaktadir. Listesine her gün yepyeni televizyonlar kanallarini eklemekte, böylece kullanicilarinin daha fazla seçenege sahip olmasini saglamaktadir. Yüksek nitelikte full ekran video izlemenizi saglayan uygulama listesinde barindirdigi tüm kanallari tercihinize göre belirli zaman araliklariyla güncellemekte, size favori kanallarinizi hafizaya alma imkani sunmaktadir. Kullanimi oldukça basit olan uygulama sol panelindeki birkaç buton ile yönetilebilmektedir. Ücretsiz olarak kullanicilara sunulmakta, isini eksiksiz biçimde gerçeklestirebilmektedir. Yazilimin Diger Isletim Sistemleri Ile Uyumlu Sürümleri Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !