Gerrard: "Webb, çılgın bir karar verdi"

Konu, 'İngiltere Ligi' kısmında Gerrard-8- tarafından paylaşıldı.

1. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Arsenal'e 1-0 mağlup olan Liverpool'da, kaptan Steven Gerrard, maçın hakemi Howard Webb'e tepki gösterdi.

Çarşamba günü oynanan lig maçında Arsenal'e 1-0 mağlup olan Liverpool'da, kaptan Steven Gerrard, maçın hakemi Howard Webb'i eleştirdi.

Bir pozisyonda, Cesc Fabregas'ın ceza sahası içinde topu eliyle kestiğini belirten Gerrard, "Cesc Fabregas, kolunu kaldırararak topu kesti ve bunu herkes gördü. Pozisyon kesinlikle penaltıydı. Ama Webb göremedi. Maçın sonunda gidip o pozisyonun penaltı olduğunu söyledim kendisine. Ama o çılgın bir kararla penaltıyı vermedi" şeklinde konuştu.

Webb'in iyi bir hakem olduğunu belirten Gerrard, "Howard Webb, ligin en iyi hakemlerinden birisi. Nasıl olur da o pozisyonu göremez, anlamıyorum. Hakemler de hata yapabilir ama bu kadar açık bir penaltıyı görememek çılgınca" dedi.

Bu arada sakatlığı tamamen geçen Steven Gerrard, Liverpool'un Manchester City ile oynayacağı maçta da formasını giyebilecek. Manchester City maçıyla ilgili Liverpool'un resmi sitesine bir açıklama yapan Gerrard, "Manchester maçını kazanacağımıza inanıyorum. Bu maçı kazanarak, Arsenal karşısında aldığımız mağlubiyeti telafi edeceğiz" dedi.

Liverpool kaptanı Steven Gerrard'ın tepki gösteridiği Howard Webb, 2010 Dünya Kupası'nda da maç yönetecek hakemler listesinde bulunuyor.

Goal.com Türkiye

2. <VATAN>

<VATAN> Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Çok güzel maçtı

Sayfayı Paylaş