Sadettin Saran dün sabah “Fener’i Aziz Yıldırım’dan daha iyi yönetirim” dedi. Yıldırım Yönetimi jet hızıyla cevap verdi: Galatasaray galibiyetinin hemen ardından Saran’ın kulübümüze 8 milyon dolarlık dava açması tesadüf değildir Bu kavga bitmez!.. Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım ile eski yönetici Sadettin Saran arasındaki gerginlik bir süredir sessizliğini koruyordu. Ancak dün karşılıklı açıklamalarla ipler yine gerildi. Sadettin Saran, Kastamonu’da birbirinden iddialı açıklamalar yaptı. Fenerbahçe’ye başkan olmak istediğini belirten Saran, şöyle konuştu:? BREZİLYALILAR’I BEĞENMEDİM “Bana son zamanda büyük ilgi var. Bu ilgi sürdüğü sürece hedefim başkan olmak. Bence Fenerbahçe şu an çok daha iyi yerlerde olmalı. Benim hedefim Fenerbahçe’yi, dünya kulübü yapmak. Aziz Yıldırım’dan bu işi daha iyi yaparım. Dos Santos ve Cristian’ı beğenmiyorum. Fenerbahçe’de oynayacak kalitede değiller”. BU GİRİŞİM RASTLANTI OLAMAZ Saran’a cevap jet hızıyla geldi. Resmi siteden, “Galatasaray derbisinden hemen sonra 8 milyon dolar alacak davası açan Saran’ın bu hukuksal girişimi, ‘basit bir raslantı’ ile izah edilemeyecek kadar önemli. Saran’a alacağı misli misli ödenmiştir. Kendisi kazanç sağlamak istiyor” denildi.