Genç bir delikanli saatlerdir genç kızın peşinden geliyordu. Genç kiz dayanamayip arkasını döndü: - Neden saatlerdir beni takip ediyorsunuz? diye sordu. Genç erkek : -Sizi seviyorum hem de canımdan çok seviyorum! Genç kiz : -Bak benim arkamdan ablam geliyor, o benden daha güzel benden iş çıkmaz sen ona git.. Delikanli arkasını dönüp bakınca çok çirkin bir kızın geldiğini görüp sinirlenmiş ve genç kıza dönmüş : -Neden bana yalan söylediniz? - Siz bana neden yalan söylediniz? Eger beni gerçekten seviyor olsaydınız dönüp arkanıza bakmazdınız çünkü gözünüz benden baskasını görmezdi. Ask hiçbir felaketten ders almaz Siz şehvetin adını aşk koymussunuz...
arkadasım paylasım ıcın tesekkurler. maymun ıstahlı olanlar cok. ask o kadar basıtmı be ask dedıgın oyle bır duygu kı yanında olmasan bıle yanındaymıssın gıbı yasamak ask ıhanet degıldır ask yuregının derınlıklerınden gelen bır duygudur. benım dusuncem budur. gonul eglendırmek ıcın bırıne asık olmazsın onu sevemezsın sadece zaman gecırırsın. cok kızıyorum gundelık hastalık sevgılı degıstırene ama onların ınsanıyetıdır saygı duyarım.