ALINTIDIR.. Gemini 4.20 NoTimeBomp DM500 CCcam 2.1.2 CCcam Auto Check&Auto Attack ip Ban &Günlük İstatistik Script . Bigdede® özel backup 17/11/2009 •7,13,42 kanal listesi mevcuttur. •Bisskey programı mevcuttur.((kumandadan SARI butona basmayın unutmayınız.) •En önemli ekleti ise zaten başlığımdada belirttim.Auto Check&Auto Attack ip Ban &Günlük İstatistik Script.(Günde 2 kere reset attıyor cıahz saatti ise gece 1 sabah 8'de attar ve cccam takıldıgında tekrardan başlatır. Not: ;Şuanda kendim Kullanıyorum Ve Kesinlikle TimeBomp YOKTUR.. Download için birden fazla alternatif sundum.Canınızın istediği siteden indirebilrisinz. Umarım memnun kalırsınız iyi Paylaşımlı günler Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !