hanqi tarihte yitirdim hatırLamıyorum masumiyeti.. ama bir ak$am.. saat, 11´i qeciyordu.. büyüdüm.. ve, kücüLdü her $ey.. parmakLarından döküLen her harf, sıradan bir keLime oLmaktan öteye qidemeyecek.. herhanqi bir yazının kenarında.. herhanqi birkac keLime qiBi öyLece duracak.. herhanqi birine yazıLacak tüm cümLeLer.. sende biLiyorsun.. sıradan bir kac keLimeydi hepsi.. hayaLden bir adam´a yazıLdı tüm mektupLar.. dü$Lerin, öyLe sarho$ etmi$ti ki seni.. oLmayan bir $ehirde.. oLmayan bir adam´a a$k yarattın keLimeLerinLe.. $imdi, mavisini derinLerinde sakLayan bir okyanusun kıyısında.. uzakLara bakmaktasın.. yıLdızLar yOk bu sahiLde.. bir diLek diLemek icin bekLeme bo$una.. dü$meyecek hic biri avucLarına.. ve sen.. yıLdızLardan yOksun bir qecede bakarken uzakLara, diLine bir hic qeLecek.. aqırLıqınca cökecek icinin kuytuLarına.. döküLemeyecek.. süzüLemeyecek.. söyLenemeyecek dudakLarından.. sıradan bir kac cümLenin icinde kaLacak tüm hic´Lerin.. sOn nefesi icimde tuttum.. bekLedim.. en sOn ben qitmeLiydim.. ama, qittim.. kapının ardında nefesin icimden qecti.. tüm denizLer, tüm yeminLer.. defaLarca yaLan söyLemedim.. bir yaLanı defaLarca söyLedim.. sOn nefesimi yüzüme verdim, ufak bir cocukken sen.. sOn nefesi, icimde tuttum.. bekLedim.. en sOn sen qöndermeLiydin.. ama, qönderdin..