GeeXboX 0.98.7

Konu, 'Karışık Program Arşivi (Rss bot)' kısmında Rss Pc Bot tarafından paylaşıldı.

1. Rss Pc Bot

Rss Pc Bot Pc Bölümü Rss Botu Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    GeeXboX 0.98.7
    Boyut : 6.25 Mb
    Kullanım izni :
    Dil : Ingilizce
    Platform : Linux

TANITIM
    GeeXboX Linux tabanli kendi kendine çalisabilen çoklu orfull isletim sistemidir. Boyutu yaklasik 6 mb olmasina ragmen her türlü çoklu orfull oynaticisi görevini görebilirsinsin. Sabit sürücünüze herhangi bir kurulum yapmadan sadece CDden baslatarak kullanabilirsinsinsin.

Kullanim:
    Geexboxu kullanmak için herhangi bir Pentium CPUli PC yeterlidir. indireceginiz .iso CD yazma kalibini Nero gibi bir uygulama ile bootable (CDden baslatilabilirsinsin) biçimde CDye yazdirdiktan sonra, PCinizi CDden baslat (Boot from CD) seçenegini BIOStan ayarlayin, PCinizi yepyeniden baslatin. Açilmasi yaklasik 1 dakika sürecektir, CD kendini otomatik olarak disari çikaracaktir. Artik CD sürücünüze film CDsi takabilirsinsin, hard diskinizdeki müziklere, filmlere ulasabilirsinsinsin. Ayrica menü araciligi ile filmlere altyazi ekleyebilirsinsinsin.

Destekledigi dosya biçimleri:
    MPEG 1/2 filmleri (MPG dosyalari, VCDler, DVDler ...)
    MPEG 4 filmleri (DivX, XviD ...)
    RealMedia, Windows Media filmleri.
    OggMedia
    Matroska
    Birçok ses dosya biçimi : MP3, Ogg/Vorbis, WAV, AC3 ...

Sistem Gereksinimleri:
    Pentium sinifi CPU. (Pentium-2 bile yeterlidir.)
    En az 64 Mb RAM (bellek)
    Herhangi bir VESA 2.0 uyumlu ekran karti.
    Herhangi bir ALSA uyumlu ses karti.
    CD sürücü yada DVD sürücü

Sabit sürücünün olmadigi durumlarda (Mini-ITX, Shuttle Barebone...) ya da PCinizda isletim sistemi yok iken kullanabileceginiz çok kullanisli bir uygulama.

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Sayfayı Paylaş