slm ........... arkadaslar bende gb 800se var vede openmips 2 yüklü ben kumandadan bir sey buldum onuda sizinle paylasmak istiyorum. belkide bunu bilenler vardir ben de bilmeyenler icin bir anlatayim dedim . bilindigi gibi kumandadan kanal kanal listesini acmak icin ok,yin üst veya alt dügmesine basip ordanda mavi dügmeye basip favori sayfasina gecip hangi kanali acacak isek o dosyanin üstüne gelip o listeyi actiktan sonra listeden nereyi aca cak isek o kanalin üstüne gelip ok,leyip aciyorduk durum böyle idi simdi ben deki sistem daha kestirme ve daha kolay nasilmi .. EXIT dügmesinin yaninda pr yazili dügme var diyelim TS,dan bir kanal seyrediyorsunuz burdan bir belgesel kanala gecis yapmak istiyorsunuz. yukaradini uygulama yi yapmadan dogrudan pr dügmesinin üstüne yani + bölümüne bas sana ilk olarakTS listesi cikar tekrar + ya her defasinda bastikca favori listesi degisir yani TS dan sonra her defasinda dügmeye basarsaniz bekgesel kanal listesine gecis yapar siniz mesela bende ilk sirada favoride TS,astra,spor,belgesel , film,cocuk diye dosya devam eder ben belgesel acmak istedigimde + ya dört defa basip belgesel listesine girip burdan hangi kanali acmak istiyor isem onu ok leyip aciyorum . + dügmesine ne kadar hizli basar saniz o kadar cabuk gecis yaparsiniz. sizde favori listesi nasil bilemem siz de kendi favori listesine göre + ya basarak o sekilde yaparsiniz. durum böyle ..