Galatasaray, Gaziantep'te şampiyonluğunu ilan etme hesapları yapıyor. Alınacak bir galibiyet ve Fenerbahçe'nin mağlubiyeti halinde bitime 3 hafta kala tur atma şansı olan sarı-kırmızılılarda yönetim Gaziantep deplasmanına çıkarma yapacak. En yakın rakibi Fenerbahçe'nin haftayı puansız kapatmasıyla, Gaziantepspor maçında şampiyonluğunu ilan etme şansı yakalayan Galatasaray, tamamen zorlu deplasmana odaklanmış durumda... Galatasaray'ın Gaziantepspor karşısında alacağı galibiyet ve Fenerbahçe'nin Kayserispora mağlup olması sarı-kırmızılıların 3 maç kala şampiyonluk turu atması anlamına geliyor. Sarı-kırmızılı takım çalışmalarına tam kadro devam ederken, yönetim kurulu da Gaziantepe çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Zorlu karşılaşmayı muhtemel bir şampiyonluk maçı olarak gören sarı-kırmızılı yöneticiler, Gaziantep'e başkan Ünal Aysal'ın da katılımıyla tam kadro gidecek. KULÜBEDE ŞAŞ VE DAVALA! Fatih Terim'in cezası nedeniyle son iki maçta kaleci antrenörü Cladio Taffarel takımın başında sahaya çıkmıştı. Bu hafta ise kulübede cezasını tamamlayan Hasan Şaş ve Ümit Davala da olacak. Fatih Terim, Gaziantepspor sınavını yönetim kuruluyla birlikte tribünden izleyecek.Gaziantepspor deplasmanına sarı-kırmızılı taraftarlar da yoğun ilgi gösteriyor. Başta İstanbul olmak üzere çeşitli illerden Gaziantep'e akın edecek Galatasaray taraftarı için, yönetim de Gaziantepspor'dan ek bilet talep etti. Normal şartlarda 16 bin kişilik Kamil Ocak Stadında yaklaşık bin kişilik kontenjanı bulunan sarı-kırmızılılar, bu rakamı 4 bin 500'e çıkarma konusunda rakibinden onay aldı.