Galiba Ağlıyorum..

Konu, 'Şiir Cafe' kısmında LeyL tarafından paylaşıldı.

1. LeyL

LeyL
    Yetkili
    Emekli Admin

Beğenilen Mesajlar:
    1
    [FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]Bir ıslaklık var yanağımda[​IMG] galiba ağlıyorum. Düşlerime emsali hiç yaşanmamış düşünceler hakim. O düşüncelerde ise sen. Sense şimdi filistinin bağrındasın yetimim. Annen annemizdi oysa[​IMG] baban babamızdı. Bu küçük yalanlara artık tahammül edemiyorsun görüyorum ve biliyorum bana inanmadığını da. Ama yemin ederim ki bir ıslaklık var yanağımda[​IMG] galiba çocuk[​IMG] galiba ağlıyorum.[/FONT]
    [FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]Gözlerimden çekme gözlerini ne olur. Darılma sakın küsme bana. Sakın hakkımı helal etmiyorum deme bana. Seni seviyorum ve söz veriyorum sana ilk fırsatta geleceğim yanına. İlk fırsatta elindeki taşı alıp ben atacağım küfrün kalbine. İlk fırsatta söz çocuk. Şimdi hüzün çöktü düşlerime düşlerinden. Şimdi bir ıslaklık var yanağımda[​IMG] galiba ağlıyorum.[/FONT]
    [FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]Hadi kalk ne olur[​IMG] gözlerini çekme gözlerimden[​IMG] darılma sakın küsme bana[​IMG] yemin ediyorum ki seni seviyorum. Şimdi dönme bana arkanı ne olur. Çünkü bir ıslaklık var yanağımda[​IMG] galiba çocuk[​IMG] galiba ağlıyorum…[/FONT]

[FONT=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]Muhammed YILDIZ[/FONT]​

2. draculu45

draculu45 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    paylasım harika üstat

Sayfayı Paylaş