Galatasaray'ın patronu Rijkaard Teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray, Hollandalı Frank Rijkaard ile anlaştı. Bugün İstanbul'a gelmesi beklenen Rijkaard'la 2 yıllık sözleşme imzalanacak. 05 Haziran. 2009 Cuma Galatasaray yeni teknik direktörünü buldu. Bir süredir özellikle İspanya'da teknik adam arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılı yönetim son olarak Barcelona'yı çalıştıran Frank Rijkaard ile anlaşma sağladı. Hollandalı teknik adamla 2 yıllık anlaşmaya varılırken, bugün saat 17.30'da İstanbul'a gelecek Rijkaard'ın resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.
umarım frank rijkaard galatasarayımıza hayırlı olur. ama transfer bütçemiz bu adamın istediği futbolcular için oldukça küçük kalacak
Bir fenerli olarak kıskanmadım desem yalan söylerim. Gerçekten iyi bir hoca getirdiler. Bu tip güzel olayları alkışlamak gerek. Ayrıca aragonesten kurtulduk ya geriside önemli değil.
kıskanma be dostum sizin geçen yılki hocanız daha ünlü idi ama sonuç ortada başarılı olmak için önce maddiyat sonra zaman tanımak gerek yoksa gerisi boş fener örneği ortada