Galatasaray'dan Melo Açıklaması

Konu, 'GALATASARAY' kısmında beydemir tarafından paylaşıldı.

1. beydemir

beydemir Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    4
    [h=1][/h] [h=2]Ali Dürüst, Felipe Melo'nun aldığı 4 resmi müsabakadan men cezasıyla ilgili konuştu.[/h] [​IMG]
    Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

, sarı-kırmızılı futbolcu

'nun aldığı 4 resmi müsabakadan men cezası hakkında açıklamalarda bulundu.

"GEREKLİ SAVUNMAYI YAPTIK"

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden verilen cezaya ilişkin açıklama yapan Dürüst, "Disiplin Kurulu'na gerekli savunmayı yaptık. Zaten oyuncumuzun da beyanı var. Onun dışındaki süreç de herkesin gözü önünde oldu. Ancak Disiplin Kurulu böyle bir karar verdi.

"TAHKİM'E GİDECEĞİZ"

Biz

Kulübü olarak bütün hukuksal imkanlarımızı zorlayacağız. Onun için gerekli girişimleri yapacağız. Bu girişimlerin başında da Tahkim geliyor. Tahkim'e de başvurup gerekli savunmamızı delillerle yapacağız. Ona göre sonucu bekleyeceğiz.

"UYGULAMA, BUGÜNÜ KAOS HALİNE GETİRDİ"

Geçen haftalarda olan uygulama, bugünü daha da kaos haline getirmiştir. Dolayısıyla başka takımlara verilen cezalar bizi ilgilendirmiyor. Ancak oyuncumuzun ifadesi, görüntüler ve bizim savunmamız açık olarak oyuncunun böyle bir eylemde bulunmadığı şeklindedir. Disiplin Kurulu böyle bir karar vermiştir. Bir üst kurul olarak da Tahkim Kurulu vardır. Biz de gerekli girişimleri yapıp savunmamızı yapacağız" ifadesinde bulundu.

'TÜKÜRMEDİM, ÖPTÜM' DEMİŞTİ

Rakibine tükürdüğü gerekçesiyle oyundan atılan

, "Ben kimseye tükürmedim" açıklamasında bulunmuştu.

Pazar günü oynanan dev derbide yaşanan 'Tükürük' krizi sonrası kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan

, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da olaya açıklık getirmişti.

, maçtan sonra Twitter'a, "Hiç kimseye tükürmedim. Olanlardan dolayı çok üzgünüm ancak bana faul yapıldı ve küfür edildi. Ben de küfür edip, geri çekildim" diye yazmıştı.

Melo, tükürür gibi kameralara takılan görüntüsü için, "Ben orada öpücük yapıyorum! Küfür edilince ben de bu şekilde karşılık verdim" demişti.

OĞUZHAN:

BANA TÜKÜRDÜ

Maç sonrası konuşan Oğızhan Özyakup şunları söylemişti: "Melo bana tükürdü. Yanımda Fernandes ve Selçuk İnan da vardı.. İkisi de her şeyi gördü.. Buna rağmen çocuklarının üzerine yemin ediyor. Fernandes'e sordum "Bir insan nasıl yemin edebilir?" diye o da bana "Melo işte bu. Her zaman yaptığı şey. Önce yapar sonra yemin edebilir" yanıtını vermişti.

Sayfayı Paylaş