galatasaraydan bir ayrılık daha

Konu, 'GALATASARAY' kısmında selvi64 tarafından paylaşıldı.

1. selvi64

selvi64 Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Transfer sezonunun son gününde Galatasaray'dan üstüste haberler geldi. Kulüp son olarak bir futbolcu ile de yollarını ayırdı.

Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş, Antalyaspor ile 1 yıllığına anlaştı.

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, yaptığı açıklamada, Necati Ateş'in bonservisinin elinde olduğunu, Salı günü yaptıkları görüşmeler sonunda 1 yıllığına anlaşma sağladıklarını söyledi.

Necati Ateş'in Antalyaspor'u ve Mehmet Özdilek'i tercih ettiğini dile getiren Akıncıoğlu, ''Necati Ateş, bu gece Antalya'ya geliyor. Önemli bir futbolcuyu kadroya kattığımız için mutluyuz. Takımın golcüye ihtiyacı vardı ve Necati Ateş'in gelmesiyle bu sorunu çözmüş olduk'' dedi.

Sarı-kırmızılı takımda kadroda düşünülmeyen Necati Ateş de yaptığı açıklamada, sezon sonuna kadar Antalyaspor'da oynayacağını ifade etti.

Galatasaray Kulübü'ne kendisine yönelik ilgi için teşekkür eden Necati, şunları söyledi:

''Galatasaray'da çok güzel günler yaşadım. Hem yönetici, hem taraftarına teşekkür ediyorum. Artık benim için yeni bir sayfa açıldı. Bundan sonra Antalyaspor için mücadele edeceğim ve bana olan güvenlerini boş çıkartmamaya çalışacağım. İyi bir sezon geçirip hedeflerimi yükseltmem gerekiyor. Bu anlaşmanın hem onlar, hem benim için hayırlı olmasını diliyorum.''

Necati, transferinin gerçekleşmesinde Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek'in büyük katkısının olduğunu da belirterek, ''Mehmet hoca bana çok ilgi gösterdi. Daha önce de milli takımda birlikte çalıştık. Yine kendisi ile çalışacak olmaktan dolayı çok mutluyum'' dedi.

2. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Necati adina hayirli olur insallah

3. ackanat

ackanat Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    İnşallah Necati eski günlerine döner.O iyi bir futbolcuydu.

Sayfayı Paylaş