Galatasaray'da Shabani Nonda ve Hakan Balta Hayranlarına İmza Dağıttı

Konu, 'GALATASARAY' kısmında cef tarafından paylaşıldı.

1. cef

cef Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Hakan Balta, sarı - kırmızılı takımın maç yoğunluğundan dolayı zaman zaman formsuz dönemler geçirdiğini söyledi.
    Devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren Galatasaray'ın iki oyuncusu Hakan Balta ve Shabani Nonda Özdilekpark AVM'deki Avea İletişim Merkezi'nde imza dağıttı. Öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplandıran Hakan Balta, kendi performansını değerlendirdi. Hakan Balta, Galatasaray forması altında 2-2,5 senedir sürekli sahada olduğunu, bu sezonda da 25-30 maçta forma giydiğini söyledi.
    Balta, "Gerçekten çok maç oynuyoruz. Oyuncuların formsuz olduğu dönemler mutlaka olacaktır. İlk yarıda ben de formsuz dönem geçirdim. Ben bunu maç yoğunluğuna bağlıyorum. Devre arasında iyi dinlendik. Sıfırdan başlayacağımı düşünüyorum." diye konuştu.
    Tecrübeli defans oyuncusu, 'sezonun ilk yarısında defans hatalarından dolayı gollere pek engel olamadınız. Galatasaray'ın defans oyuncusuna ihtiyacı var mı?' şeklindeki bir soruya ise "Yönetimin bileceği bir iş. Transfer konularını teknik ekip ve yönetim kararlaştırır." şeklinde cevap verdi.
    Antalya'da iyi bir kamp geçirdiklerini, ancak çalışma yaptıkları sahadan şikâyetçi olduklarını da belirten Hakan Balta, "Başlangıçta saha biraz bize sert gelse de alıştık diyebilirim. Güzel zaman geçiriyoruz önemli olan takım halinde çalışmak ve arkadaşlarımızla birlikte olmak. Pazar günü kupa maçımız var tekrar buraya döneceğiz. Sonra Perşembe'ye kadar buradayız." diye konuştu.
    Öte yandan AVM içerisini dolduran Galatasaraylı taraftarlar iki oyuncudan imza alabilmek için kuyruklar oluşturdu. 7'den 70'e her yaşta vatandaşın geldiği imza gününde ilginç sahneler de yaşandı. Galatasaraylı bayan taraftarın birisi göz yaşlarına hakim olamayarak dakikalarca ağladı. İki oyuncu bol bol hayranlarına imza dağıtarak AVM'den ayrıldı.

(Cihan Haber Ajansı)

Sayfayı Paylaş