Galatasaray'da kaleci arayisina son...

Konu, 'GALATASARAY' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18

Franco'yu sezon sonunda satacak olan Cimbom, kaleyi teslim edeceği Kenan Hasagiç'i yerli statüsünde oynatacak.

Bu sezon G.Saray'ın tartışılan isimlerinden olan ve son olarak F.Bahçe derbisinde yediği hatalı gol nedeniyle şimşekleri üzerine çeken Leo Franco'nun bileti kesildi. Gelecek sezon kaleyi çok sağlam bir eldivene teslim etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim kaleci arayışlarına hemen başlarken, ilk olarak da İstanbul BŞB'nin file bekçisi Kenan Hasagiç'e yöneldi. Başkan Adnan Polat'ın, yakın arkadaşı olan İstanbul BŞB Başkanı Göksel Gümüşdağ'ı aradığı ve 30 yaşındaki Hasagiç'le ilgilendiklerini söylediği belirtildi.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Bosna-Hersekli kalecinin maliyetinin düşüklüğü de G.Saray yönetimine cazip geliyor. Hasagiç'e yıllık 1 milyon euro vermeyi planlayan sarı-kırmızılı kulüp, tecrübeli file bekçisini Türk statüsünde oynatmak istiyor. Hasagiç, bu konuda hiçbir sorun çıkarmayacağını vurgulayarak "Eğer G.Saray'a transfer olursam seve seve Türk vatandaşlığını kabul ederim. Vatandaş olmak için gerekli şartlara sahibim. Böylesine büyük bir kulübün kalesini

2. neskali

neskali Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    5
    valla bu franco mudur nedir ona beş basar hasagiç isabetli bi karar almışlar...

3. evangelis

evangelis Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Franco gitsin o ayrı mesele ama, fenerbahçe maçının faturasını tüm takıma kesmek lazım.

4. beydemir

beydemir Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    4
    aynı düşüncedeyim dostum 53 yaşımdayım ben onlardan iyi oynardım be en azından kanımın son damlasına kadar savaşırdım

5. ackanat

ackanat Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ufuk ve Aykut var.Ama onları hiç oynatmadan yabancı kaleci aranıyor.FB, BJK ve TS yerli kalecilerle oynuyorlar.Üçü de başarılı.Galatasaray ise yerlilere hiç güvenmiyor. Bu iki kaleci de geçen seneki De Sanctis ve bu yılki Leo Franco'dan daha mı kötüler de hep yabancı ararıyorlar.?

Sayfayı Paylaş