Galatasaray'da İşler Çok Karışık.

Konu, 'GALATASARAY' kısmında dimo79 tarafından paylaşıldı.

1. dimo79

dimo79 Guest

Rijkaard'la toplantı yapan yönetim, "Kadıköy'de sahaya savaşacak bir takım çıkart" dedi, "İşime karışamazsınız ama son verebilirsiniz" yanıtını aldı.

Başkan Adnan Polat, Vaniköy'deki yalısında Hakan Şükür'ü ağırladı: Dışarıdan konuşmak kolay. Gel takımın başına geç. Benden sana tam destek sözü.

Düşünmek için süre isteyen Şükür, Rijkaard'ın kalmasından yana görüş belirtti ancak daha sonra bir diğer efsane Hagi'nin adı gündeme geldi.

Ali Sami Yen'deki 4-2'lik Ankaragücü yenilgisiyle Fenerbahçe derbisi öncesinde fena halde karışan Galatasaray'da dün de müthiş bir trafik yaşandı. Ancak gazetemiz baskıya girdiği sırada kulüpteki belirsizlik sürüyordu. Ani fikir değişikliğiyle Kadıköy'de sahaya Rijkaard'la çıkmayı planlayan yönetim, Hollandalı hocaya bazı uyarılarda bulunmak istedi ama pişman oldu! Polat'ın kurmayları, "Kadıköy'de sahaya mücadele gücü yüksek bir takımla çıkalım. Mustafa Sarp, Ayhan gibi isimlerin yanına örneğin Barış'ı da ekle. Böylesine kritik dönemde macera arama" dedi. 'En azından yenilmeyelim' mesajı kokan bu sözlere Rijkaard'ın tepkisi sert oldu.

Rijkaard tazminat istemedi

Hollandalı hoca, "Siz benim işime, sahaya nasıl bir takımla çıkacağıma karışamazsınız. Ancak görevime son vermek tabii ki elinizde" ifadelerini kullandı, kendisine yapılan 2 milyon Euro'luk tazminat teklifini de geri çevirdi. Başkan Adnan Polat ise dün akşam Hakan Şükür ile bir araya geldi. 2. Başkan Mehmet Helvacı ile Etiler'de buluşan Kral, oradan Polat'ın Vaniköy'deki yalısına geçti. Uzun süredir dargın olan ikili birbirlerini yanlış anladıklarını belirtip barıştı. Başkan Polat, Hakan Şükür'e, "Televizyonda konuşup, gazetede yazı yazmak kolay. Gel işin başına geç. Benden sana tam yetki ve tam destek" dedi. Sportif direktörlüğü düşünmek için süre talep eden Şükür, Rijkaard'ın kalmasından yana tavır alırken, görüşmede Cim Bom'a gelmek için pusuda bekleyen Hagi'nin de adı geçti.

Efsane kadro dönüyor!

Şükür'ün işbaşı yapması halinde eski takım arkadaşlarına da önemli görevler vereceği bildirildi. Florya'da bugün 17.30'da yapılacak idmana Rijkaard'ın çıkması da çıkmaması da sürpriz olmaz!..

FANATİK

Ekli Dosyalar:

Sayfayı Paylaş