Galatasaray'da Hakan Şükür ve Hagi sesleri...

Konu, 'GALATASARAY' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Teknik direktör Rijkaard'ın yerine Hagi ile Hakan Şükür ile anlaşmaya varıldığı iddia edildi. Hakan Şükür Galatasaray'dan teklif aldığını doğruladı. Ayrıca Manisaspor, adı Galatasaray ile anılan Hikmet Karaman'ın sözleşmesini 2 yıl uzatarak dedikodulara son noktayı koydu... GELİŞMELERİ İZLİYORUZ...

Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Georghe Hagi ve Hakan Şükür ismi sabah saatlerinde bir anda ortaya çıktı. Galatasaray'ın teknik direktörlük konusunda son kararını bugün ya da en geç yarın açıklaması bekleniyor.

Galatasaray'da Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard ile yaşanması beklenen ayrılığın ardından teknik patronluk için adaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

NTVSpor'un son dakika gelişmesi olarak verdiği habere göre; Galatasaray'da teknik direktörlük için yüzde 99.9 Georghe Hagi, sportif direktörlük için ise yüzde yüz olarak Hakan Şükür'ün ismi belirlendi ve Şükür kesin bir şekilde görevi kabul etti.

Hagi'ye G.Saray'ın bir teklif yaptığı, Tugay Kerimoğlu'nun ise Hagi'nin yanında yer almayacağı ifade edildi. Aynı haberde sarı-kırmızılı takımda alternatiflerden biri ise Hagi'de son dakika pürüzü çıkması halinde Tolunay Kafkas olduğu açıklandı...

Hakan Şükür: Evet teklif aldım

Gündemde en çok konuşulan isimlerden olan Galatasaray'ın efsane futbolcusu Hakan Şükür, NTV Spor Haber Müdürü Haluk Yürekli'ye, Galatasaray'dan sportif direktörlük için teklif aldığını söyledi.

Şükür, Galatasaray ikinci başkanı Mehmet Helvacı ile bir araya geldiğini ve kendisine sportif direktörlük teklifini ilettiğini söyledi. Hakan Şükür, Başkan Adnan Polat ile de görüştüğünü ve kafalarındaki sportif direktörlük için kendisini düşündüklerini Polat'ın ilettiğini söyledi.

Şükür, son olarak da teklife kesin bir cevap vermediğini söyledi.

Hikmet Karaman sözleşmesini uzattı

Adı son günlerde Galatasaray ile anılan Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın sözleşmesi 2 yıl uzatıldı.

Bucaspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un, Eskişehirspor'a gitmesinin yankıları sürerken bu kez de Hikmet Karaman olayı gündeme geldi. Ligde zor günler geçiren Galatasaray'da Rijkaard'ın gönderilip, yerine Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ile eski milli futbolcu Hakan Şükür'ün getirileceği dair haberler Manisa'da büyük tepki yarattı.

"Böyle bir senaryonun konuşulması bile çirkin" diyen Başkan Kenan Yaralı, bu yönde atılacak her adımın etik dışı olacağını söyledi.

İlk dört haftada alınan başarısız sonuçların ardından Hakan Kutlu ile yolları ayırıp takımın başına Karaman'ı getirdiklerini belirten Başkan Yaralı, "Biz Hikmet Hoca ile uzun vadeli anlaştık ve bunun sonuçlarını almaya başladık. Ortada yürüyen bir zincir varken böyle haberler hoş değil. Ben yazılanların doğru olduğuna inanmıyorum. Ayrıca Federasyon bu tür bir olaya izin vermez" şeklinde konuşmuştu.

Bu konudaki soruları yanıtsız bırakan Hikmet Karaman ise, "Şu anda ben de Rijkaard da görevlerimizin başındayız. Takımımın başarısı dışında hiçbir şey düşünmüyorum" demişti.

2. atakurtul

atakurtul Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    İkiside gelmesin

Sayfayı Paylaş