Galatasaray'da Feldkamp DÖnemi

Konu, 'GALATASARAY' kısmında diyot tarafından paylaşıldı.

1. diyot

diyot Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0

Galatasaray'da Erik Gerets'den boşalan teknik direktörlük görevine Alman çalıştırıcı Karl Heinz Feldkamp getirildi.
    Kulüp Başkanı Özhan Canaydın, 3 saat süren yönetim kurulu toplantısının ardından, futbol şubesi sorumlusu Adnan Polat ile birlikte basın açıklaması yaptı.

Canaydın, şöyle konuştu: "Eski hocamızla eskilerden konuşup bugünlere geldik, inşallah yeni dönemde hocamız Feldkamp'tır. Kendisi yarın basın toplantısıyla açıklamalarda bulunacaktır. Hayırlı olsun camiamıza"

Canaydın, Futbol şubesi sorumlusunun yeni sezon da Adnan Polat olacağını söyledi.

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Semih Haznedaroğlu, Feldkamp'ı çok sağlam ve dinç gördüğünü belirterek, Alman çalıştırıcının kendisini ikna ettiğini söyledi.

Felkamp'ın, kendisinden çok emin olduğunu dile getiren Haznedaroğlu, "Toplantıda, (Ben başarılı olmaya geldim) dedi. Kendisi Türkiye'yi, Türk takımlarını ve Galatasaray'ı çok iyi tanıyor. Şahsen benim içimdeki bütün tereddütler yok oldu. Onu aslanlar gibi gördüm, hırslıydı. Benim gönlüm rahat" diye konuştu.

Haznedaroğlu, Feldkamp'ın yardımcılarından birinin Ahmet Akcan olacağını söyledi.

Sayfayı Paylaş