Galatasaray'da bir istifa daha

Konu, 'GALATASARAY' kısmında sevilir tarafından paylaşıldı.

1. sevilir

sevilir Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    [SIZE=+0][/SIZE]İstanbul DHA
    G.Saray'da Cemal Nalga skandalındaki istifalara yönetici

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

da eklendi.

[SIZE=+0][/SIZE]

şubesi erkek takımında ilgisi bulunmadığı halde artan baskılar sonrasında istifa kararı alan

, Başkan

ve diğer yönetici arkadaşlarından en ufak olumsuz tepki almadığını ancak yönetim kuruluna yönelik eleştirilerin önünü tamamen kesmek için görevi bırakma kararı aldığını bildirdi. Ahmet Dedehayır'ın istifası bugün yönetim kurulu tarafından 16.00'da yapılacak olağanüstü divan toplantısında duyurulacak.
    DEDEHAYIR: "

’A ZARAR VERMEMEK İÇİN İSTİFAYI UYGUN GÖRDÜM"

Galatasaray Kulübü’nde Cemal Nalga skandalının yankıları sürerken, bugün istifasını açıklayan bayan basketbol şubesinden sorumlu yedek yönetim kurulu üyesi Ahmet Dedehayır, "Galatasaray’a zarar vermemek için istifayı uygun gördüm" dedi.
    Konuyla ilgili bugün gerçekleştirilen olağanüstü divan kurulu toplantısı için Galatasaray Lisesi’ne gelen, ancak toplantıdan erken ayrılan Dedehayır, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Galatasaray’ın, kendi üzerinden
    daha fazla yıpratılmasını istemediğini dile getirdi. Dedehayır, "Bayan takımından sorumlu olmama rağmen sürekli bu olayın içine çekildim. Galatasaray’a zarar vermemek için istifayı uygun gördüm. Yönetim kuruluna uygun bir ortam
    sağlamak için görevimi bıraktım" diye konuştu.
    Bu arada, aynı olaydan dolayı istifa eden Yiğit Şardan’ın yerine, yönetim kuruluna, kongrede en fazla oy alan yedek üyelerden Nejat Uygur’un gireceği öğrenildi.

Sayfayı Paylaş