gönderFeyziye Mektepleri Vakfı (FMV) Işık İlköğretim Okulu’nun düzenlediği, Spora Işık Tutanlar Ödül Töreni’ne Galatasaray damgasını vurdu. Yılın takımı olarak Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yılın spor adamı Galatasaray Başkanı Adnan Polat, yılın futbolcusu ise yine sarı-kırmızılı ekipten kaptan Arda Turan seçildi. Beşiktaş’ın hocası Mustafa Denizli, yılın teknik direktörü olarak belirlenirken, Fenerbahçe’nin efsane isimlerinden Lefter Küçükandonyadis tüm zamanların en iyi golcüsü olarak ödülünü aldı. Beşiktaş taraftar grubu Çarşı ise yılın taraftarı oldu. Galatasaray Başkanı Polat, kendisinin de bu okuldan mezun olduğunu belirterek, Mahmut Özgener, Aziz Yıldırım ve Haldun Üstünel gibi isimlerin aday gösterildiği bir kategoride ödüle layık görülmesiyle ilgili olarak, “Adaylara baktığımda, sanırım biraz duygusal davranılmış. Benden çok daha fazla katkı yapmış isimler var” ifadesini kullandı. Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli ise “Tabii ki başarılarda, benim yönlendirdiklerim ve bana görev verenlerin ortak emekleri vardır. İnşallah öyle başarılar gelir ki, bizim başarılarımız bu ülkede hatırlanmaz olur” diye konuştu.