Doktorların devreyi kapatan Baros için rapor vermesiyle harekete geçen yönetim, M.City'li yıldızı takibe aldı.. Gol yollarındaki en önemli kozu olan Milan Baros'un sakatlığı nedeniyle hücumda büyük sıkıntı çeken Galatasaray, kulüp doktorlarından gelen rapor üzerine transfer harekatına başladı... Teknik direktör Hagi ve Başkan Adnan Polat ile görüşen Dr.Murat Çevik, "Baros'u ikinci yarıya sağlıklı bir şekilde hazırlayacağız. Fakat yeniden sakatlanma ihtimali oldukça fazla" raporunu verdi. Sarı-Kırmızılı yönetim de bunun üzerine golcü transferi için startı verdi. HAGI DE ONU TAKIMDA İSTİYOR Hagi'yle durum değerlendirmesi yapan yönetim, Manchester City'de forma giyen Roque Santa Cruz'u listenin ilk sırasına aldı. Vakit kaybetmeden Paraguaylı yıldız için araştırmalara başlayan Sarı-Kırmızılılar'ın bir hafta içinde resmi girişimlerde bulunacağı öğrenildi. Bayern Münih'te yıldızı parladıktan sonra Premier Lig takımlarından Blackburn Rovers'a transfer olan Santa Cruz, gösterdiği başarılı performans sonrasında büyük umutlarla Manchester City'ye geçmişti. Fakat 29 yaşındaki golcü, Manchester City'deki forvet bolluğu nedeniyle fazla forma şansı bulamamıştı. BONSERVİSİ 7 MİLYON EURO Devre arasında Santa Cruz'u satmak isteyen İngiliz kulübünün bonservis için 7 milyon Euro istediği belirtiliyor. Kısa süre içinde pazarlıklara başlayacak olan Galatasaray yönetiminin kiralama formulünü de gündeme getirebileceği ifade ediliyor.