Beni bana sor Yüreğime kor Düşüren sen Anılara sor bir dinle Sor beni güne sor Yankı'nin hatirina Beceremedim güne sensiz bakmaya Kıyamadı asla resmini yakmaya Sensiz dimdik ayakta kalmaya Alışamadım... Belki çalışamadım dersimi yeterince Bunu bana sormadan önce söyle Gökyüzü mavimi hala sence? Her acinin bir bedeli var Ama her tarafın bedeninle dolu Barışık değilim günlere sayende Her biri başka bir anlam yükledi takvimin üstüne Dolunay yok bu gece Yıldızlar şahit düşlerime Kızaran gözlerime bak... Alışık yaslara karışık düşler Kalbimin aynası her bi keder... Eskiler üstüne yenisi biner Bu sefer farklı Bu beden sancı çekiyor ruhum kaygılı Kanıyor yaramın en sancılısı En sancilisi... Beni bana sor Yüreğime kor Düşüren sen Anılara sor bir dinle Karanlık her yer baksana suskun sokaklara Sorsana halimi adı neydi?(Oflaz) Karbeyaza büründü bak her yer Yine sensiz bir yaz beni bekler Yıldızsız geceler... Mavi mi olur gökyüzü Haydi kandıralım satalım gökyüzünü Bırak, utansın hayallerim Rest çektim dünyaya Tuvalime işledim her bir kareni ve kast edilen her bir terimi Inat, vurdum fırçamı yüzüne ve sövdüm sensiz geçen her güne Sensiz giden her cümleye bir eylem oldu adım (yeter) Utanmadın mı hala Adım adım adım adım sokaklarında şehrin bak Yaz yağmuru bastırdı yorgun dizlerim Her ayın 1'ine küskün tüm sözlerim Yine de sana laf söyletmedim mavilim, mavilim... Sokaklarda yankılandı adın Sensizliğe hiç alışamadım Tüm sözlerim küskün sana Yine yalnizım ay ışıgında