Beyler , futbol ağırlıklı en iyi uydu hangisidir ? Özellikle Şampiyonlar Ligi ve Uefa Avrupa Ligi ağırlıklı olan uydu ?
evet hotbird uydusu çok iyidir, bunun yanında şifre problemi olmayacaksa Astra (19 Doğu) uydusu da çok tatminkardır.
Bu oldukça iyi bir çalışma gerektirekte ve ben bu çalışmayı yaptım öncelikle kart payaşımı yapabiliyrmusun ve cihazın markası ne ve kaç tane anten var bunları yazarsan sana çok farklı bişiyler verebilirim birde hangi liglerdeki maçları izlemek istiyorsun beklicem
Kart paylaşımı yapabiliyorum , cihazım Amstard 15200 DCI 2 çanak var biri haliyle Türksat , diğerine daha karar vermedim , karar verince kendim kuracağım , Avrupadaki bütün Ligleri izliyorum Türk kanallarından cihazıma biss key girerek , Avrupa Liginide İçtimai den izliyorum zaten , ben futbolu çok sevdiğim için 2. uyduyuda futbol ağırlıklı bir uydu olmasını istiyorum , o yüzden başkalarınında fikrini almak istedim
Kart paylaşımın varsa hotbird bence. Hotbird te sky italia, nova, jsc, polsat, cyfra paketlerinde en iy kalitede maçları izlersin. Hatta sky italia da veya nova da maç izledikten sonra bizim ntv deki maları izlemek istemeyeceksin. HD gibi SD yayınları oluyor.
sky italia şu anda açılmıyor ve bu öyle basit söylenecek bir konu değil yoğun çalışma gerektirri benim gibi kolaylıklar