Free Easy CD DVD Burner 1.3.0

Konu, 'Karışık Program Arşivi (Rss bot)' kısmında Rss Pc Bot tarafından paylaşıldı.

1. Rss Pc Bot

Rss Pc Bot Pc Bölümü Rss Botu Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Free Easy CD DVD Burner 1.3.0
    Boyut : 5.59 Mb
    Kullanım izni : 30 gün
    Dil : Ingilizce
    Platform : Windows 2000/2003/XP/Vista

TANITIM
    Internet, PC kullanicilarinin büyük çogunlugunun Ses dosyalarini, CD lerini, videolarini, dosyalarini, başka islerini depolamak için CD Yazma Programina mutlaka ihtiyaci vardir.

Nero, benzeri birçok uygulamain da ücretli oldugu, boyutunun yüzlerce megabyte oldugu Net camiasinda size dosya boyutu ufak, basit kurulumlu, kullanılabilirsinsinli, size, PCiniza hiçbir zarari olmayan küçük bir reklam gösterimi karsiliginda komple ücretsiz olarak verilen alternatif bir CD, DVD yazma uygulamai sunmaktayiz.

Free Easy CD DVD Burner uygulamai ile veri, ses (WAV, WMA, MP3, OGG, FLAC, AAC, M4A) dosyalarinizi CD lere yada DVD lere basitca yazabilirsinsinsin.

Program ile Çift katmanli DVD, CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW aygitlarini kullanabilirsinsinsin.

ISO dosya türlerini yazabilirsinsin, olusturabilirsinsin, CD, DVD lerinizi kopyalayabilirsinsinsin. Begendiginiz Müzik CD lerinizi uygulamain içerisin deki Ayrıcar ile mp3 türünde PCiniza kaydedebilirsinsinsin. Hem de CDDB veritabanindan albüm bilgilerini de alarak. (Net baglantisi gerektirir.)

Standard ISO9660 Joliet, Tampon bellek korumasi (Nero, benzeri meshur uygulamalarda olan özellik), Çoklu oturum uygulamain Ayrıcarinden sadece birkaçi.

Editörden : Programi Windows XP Professional Isletim Sistemi üzerinde sizler için kurup, bir ISO dosya yazma, CD kopyalama denemesi yaptim, hizi, kalitesi oldukça begenilecek halde oldugunu gördüm.
    Gördügüm kadariyla sadece uygulama penceresinin alt tarafinda hiç te göze batmayacak bir sekilde ufak bir reklamdan baska herhangi bir zarar verici içerik, popup pencere, benzeri olumsuzluk bulunmamaktadir. Bu özellik te herhalde ücretsiz olmasinin getirdigi bir dezavantaj olarak görülebilirsinsin. Üreticilerden buradaki kadarini da esirgememek gerektigini düsünüyorum.

Türkçe Dil Seçenegi Ile Kullanim :
    Programni Dil Seçeneklerine Türkçe Dilimiz de Üst Editörlerimizden

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

tarafindan çevirisi yapilarak eklendi, yaraticiye gönderilmistir.
    Dil Paketi Üretici tarafindan yepyeni kurulum paketlerine koyulana kadar uygulamai Türkçe kullanmak istersen

uygulamain Türkçe Dil Paketini Indirebilirsinsinsin.

Sayfayı Paylaş