Forumdan server alanlar bakınız

Konu, 'UyduTurk Ücretsiz (free) CCcam Server' kısmında baranky078 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. baranky078

baranky078 Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Mrb herkese günaydın forumdan birkaç ay önce istenilenleri yapıp server rica ettim ve sağolsunlar beni kırmadılar ve o günden bu yana serverden oldukça memnundum zaten bunu sürekli dile getirdim ama dün bir tane terbiyez yüzünden şu anda server hizmetinden yararlanamıyoruz bence böyle bir karar almak biz diğer üyeleri hiçe saymak demek değilmi çünkü biz siteden ve serverden memnunuz ayrıca bu sorun sadece bir tane terbiyez yüzünden oluşuyor bu gevura kızıp oruç tutmamak değilmi ben site yöneticilerine action ustaya örmek ustaya mesaj attım umarım bu kararrı tekrar değerlendirirler çünkü ben serverimi geri istiyorum yine maçları filmleri izlemeık istiyorum.
    Serverin süresi biter kapatırsınız ama bunu birtane kendini bilmez terbiyesiz yüzünden yapmanız sizce doğrumu site yönetimi ve action usta bizim suçumuz ne siteye size güvenmekmi .
    Umarım bu sorun bir an önce çözülür ben sürekli buraya girip bu konuyu yaşatıcam ve serverimi geri istiyorum çünki o benim emeğim serverde sizin emeğiniz kimseyi emeğinizle oynatmaya çaldırmaya kimsenin hakkın yok bence ve bu hele hele bir tane terb,yez yüzünden olması çok acı bana göre
    Umarım bu konuya hassaslıkla eğilirsiniz herkese saygılar kolay gelsin

2. takea

takea Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    action ustaya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürler ama kendini bilmez birkaç kişi yüzünden serverin son bulması üzücü yine serverin açılması dileğiyle teşekkürler

3. turnasuyu

turnasuyu Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Konu kapatılabilir (eski konu) ama önceden server alan arkadaşların serverlerinin iptal edilmesi haksızlık diye düşünüyorum. Gerçi ben server alamadım ama alan arkadaşlar için - en azından server süresi bitene kadar - bu hizmetin sürmesinden yanayım.

4. Ertan AKTEPE

Ertan AKTEPE
    UyduTürk
    Administrator

Beğenilen Mesajlar:
    19
    Öncelikle özel mesajalrınızı okudum buradan cevap vereyim:
    1.Turnasuyu arkadaşım serverda herhangibi bir süre mevcut değildi zaten yanlış anlaşılma olmasın.
    2.Server hakkında iler geri konuşan 1 2 kişi değil arkadaşlar baya bir fazla.Halbuki action değil hiç kimse buranın maaşlı elamanı değil 7 24 burada olsun herkese cevap versin.Sonuçta herkesin bir hayatı var dimi?
    3.Haklısınız pireye kızıp yorgan yakılmaz ama terbiyesizlik diz boyu burda birşey yapmaya çalışan bizlere dahi hakaret nitelikli mesaj yazılmakta.Sizce bu doğrumu? Yada biz ücretsiz hizmetlerin ücretli kadar iyi olabileceğini göstermeye çalıştığımız için hatalımıyız?

Konu kalabilir silinmicek ama server konusunda aynı olayların yaşanacağından eminiz o yüzden server kapalı kalmalı bence.

5. kucukagac

kucukagac Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Böyle kendini bilmez kişileri barındırmamak gerek.Forumdaki arkadaşlar aklıselim kişiler.Aksiyon usta tekrar serveri açar umarım...iyi dileklerimle...

6. bridge

bridge Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    action ustaya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürler ama kendini bilmez birkaç kişi yüzünden serverin son bulması üzücü yine serverin açılması dileğiyle teşekkürler

7. selvi64

selvi64 Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    serverde emeği geçenlere teşekkür ederim.selam ve saygılar.

8. LORD_KING

LORD_KING Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Aslında bence server konusuna bi Antivirüs Hoca lazım gereksiz mesajları silip kendini aşan üyeleri de bir günlüğüne banlaması gerek diye düşünüyorum baranky078 arkadaşımada katılmıyorum değil ama son kararı Ertan AKTEPE,Murat,ornek ve Action Ustalarımız verecektir veya vermiştir.Kapatılmışsa kapatılmıştır konuyu çalkalamaya gerek yok arkadaşlar açılsada sınırlı sayıda veya eski üyelere devam edip yeni alım yapılmamalı diye düşünüyorum...

Saygılarımla.....

9. eddik

eddik Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Mod arkadaslar biz sizin ne kadar iyi niyetli oldugunzu biliyoruz.
    siz lütfen böylelerine aldirmayin. hani bir atasözü vardir :
    Kedi ulasamadigi cigere mundar dermis ya , okendini bilmezlerde öyle.
    Rica etsekde bu kararinizi tekrar düsünseniz.
    bir kisi yuzunden onca insani yakmayin lütfen. Bunun baska yolu vardir mutlaka.

Saygilarimla

10. LORD_KING

LORD_KING Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    İnternette milyonlarca Digital Uydu Platform Siteleri Var yemin ediyorum server konusunda hiç biri

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Gibi Olamıyor aksini iddia eden varsa hodri meydan

11. cihat çapa

cihat çapa Guest

Doğru söze ne denir?

12. ykmoglu

ykmoglu Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    bu insanlar ne istediklerini bir türlü anlamadım..ustaya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederim

13. suvekum

suvekum Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şu an itibari ile serverin kapalı olup olmadığını bilmiyorum ama bugüne kadar ki hizmete teşekkür etmek boynumuzun borcu. Serverin devam edip etmemesi tabiki forum yöneticilerinin elinde onları bu konuda sıkıştırmak doğru değil diye düşünüyorum...

14. kqkq

kqkq Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Benim dikkatimi çeken şu 2-3 konusu olup başlıkta hakaret eden kişiler vardı.Bence şu yapılabılır. 15 konu açana verilebildiğine göre server o konuya sadece 15 konusu olan kişiler mesaj yazabilmeli.Vbullettin in bunla ilgili eklentileri mevcuttur sanırım.Bu yola başvurmak daha güzel olurdu.
    Ben kendi adima söleyeyim bir kaç ay yararlandim ve çok iyiydi hizmet. Açılsada açılmasada tşk ediyorum emeği olanlara.

15. sungur

sungur Guest

Bugüne kadar verilen hizmet için tüm forum yönetimine ve Action ustaya sonsuz teşekkür ederim.

16. baranky078

baranky078 Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    bu izmetin sona ermesi o sahısların istediğinni olması demek ve yenilmek ama devam etmesi savası kazanmak
    Forum yöneticileri savaştasınız ve kazandığınız bir zaferi düşmana hediyemi edeceksiniz birbaşka deyişle bayrağınızı düşmanamı vereceksiniz.
    size yakışanı yapın ve bunun gibiler yüzünden bizlerin emeği hakkı ve foruma olan inancını kaybettirmeyin bizlerle oynamayın biz size foruma güvendik hep yanınızda olduk siz ise bunun gibi şerefzisler terbiyesizler yüzünden faturayı bize kesiyorsunuz bu adil bir davranışmı

17. beydemir

beydemir Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    4
    Şmdiye kadar vermiş olduğunuz hizmetten dolayı forum yönetimi ve Action ustaya sonsuz teşekkür ederim..Yalnız şu varki bir kendini bilmez için bu forumdan hizmet alan (faydalanan) kişilerin de cezalandırılmaması gerekir diye düşünüyorum . Genede sizler bilirsiniz..Saygılar...

18. as_term

as_term Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    selamlar ustalar bir kaç kendinibilmezin yapmış olduğu densizlik ve terbiyesizliği yüzünden serveri kapatarak tüm forum üyelerini cezalandırmış olacağı ğibi bu kişilerin amaçlarına ulaşmalarına saygın bir formu kötüleme ve karalama emellerine alet olmuş oluyorsunuz bence bu konuyu bir daha düşünüp karar vermenizi taktir ve yetkilerinize bırakıyorum saygılar ve sevgiller sizinle olsun

19. fedo

fedo Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Bugüne kadar verilen hizmet için teşekkür ediyorum Action ustaya ve tüm forum yönetimine

20. Örnek

Örnek Guest

valla ben okadar dedim bu iş böyle gitmez aman kıymetini bilin ama yok ağzını açan burada kariyer yapmaya bize laf söyledi lord king arkadaşımızn dediği gibi prosat gibi bu işi istikrarlı yapan bir forumda daha yoktu kolay kolayda olmaz bu iş benide etkiledi bir kaç gereksiz yüzüne bizde serverdan olduk eline sağlık onlarında iyi yaptılar aferin :angry:

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş