Değerli forum yöneticisi arkadaşlar.Ben ilk zamanlardan beri saat sorunu yaşıyorum.Önceleri pek önem vermedim ama artık kafam takılmaya başladı.Açtığım konular sanki erken açılmış gibi görünüyor.Mesela az evvel saat 00.24 te resimdeki konuyu açtım fakat 23.39 da açılmış gibi görünüyor. Kontrol panelinden zaman dilimi olarak GMT+2 yi ve yaz saatini otomatik tanımayı seçtim,herhalde olması gerekende budur ama dediğim gibi bu sorunları yaşıyorum. Resimdeki gibi zaman dilimi GMT+3 olarak görünüyor.Bunu nasıl düzeltirim.Hayırlı geceler...
Değerli Kardeşim mesajımdada beirttiğim gibi hertürlü seçeneği denedim olmuyor.O bölümden zaman dilimlerini ayarlayabiliyorsun o da 1 saat ve katları olarak değişiyor.Oysa arada tam sayı olarak 1 saat yok 45 dak var.Örnek şimdi benim zaman dilimi ayarı GMT+2 olarak ayarlı ve önceki mesajımda resmini eklediğim konunun açılış saati 23.39 görünüyor.Ben şimdi tekrar deniyorum ve zaman dilimini GMT+3 yapıyorum bu defa aynı konunu açılış saati 1 saat ileri gidiyor.23.39 oluyor 00.39.Oysa konuyu saat 00.24 te açtım. Yani zaman dilimi ayarları 1 saat ve katları olarak değişiyor.Oysa bende görünen fark 45 dk. Konunun açılış saati: 00.24 Görünen saat: 23.39