sa arkadaslar hepimizin ortak sorunu format sonrası program aramaktır iste size arsivlik bir program deposu güle güle kullanın Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Dosya Adı: IE7-WindowsXP-x86-trk.exe Sürüm: 7.0 Yayınlandığı Tarih: 18.01.2007 Dil: Türkçe Yükleme Boyutu: 14.1 MB ------------------------------------------------------------------------------------------------- Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Sürüm : 8.1.0178 Boyut : 15.9 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Kısıtlama : Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows XP Üretici Firma : Microsoft Corporation Eklenme Tarihi : 30-01-2007 ---------------------------------------------------------------------------------------- Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! File Name: WindowsDefender.msi Version: 1593 Date Published: 11/8/2006 Language: English Download Size: 4.9 MB ------------------------------------------------------------------------------------------------- Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Dosya Adı: dotnetfx3setup.exe Sürüm: 3.0 Yayınlandığı Tarih: 21.11.2006 Dil: Türkçe Yükleme Boyutu: 2.8 MB ---------------------------------------------------------------------------------------- Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Sürüm : 11 Türkçe Boyut : 24.5 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows XP Üretici Firma : Microsoft Corp. Eklenme Tarihi : 26-01-2007 --------------------------------------------------------------------------------------- Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! File Name: dxwebsetup.exe Version: DX Date Published: 2/2/2007 Language: English Download Size: 45 KB - 31.7 MB* -------------------------------------------------------------------------------------------- Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! -------------------------------------------------------------------------------------------- Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Sürüm: 3.1.4000.2435 Bilgi Bankası (KB) Makaleleri: KB893803 Yayınlandığı Tarih: 02.09.2005 Dil: Türkçe Yükleme Boyutu: 2 KB - 2.5 MB* ------------------------------------------------------------------------------------------------- Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Sürüm : 1.6.0 (b105) Boyut : 12.5 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Sun Microsystems Eklenme Tarihi : 21-02-2007 --------------------------------------------------------------------------------- Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Sürüm : 8.0.0 Boyut : 20.8 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista Üretici Firma : Adobe Systems Inc. Eklenme Tarihi : 16-12-2006 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Sürüm : 5.33 Boyut : 6.4 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Nullsoft Eklenme Tarihi : 21-02-2007 ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Sürüm : 3.70 Beta 4 Boyut : 1.18 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 40 gün Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Alexander Roshal Eklenme Tarihi : 03-03-2007 ------------------------------------------------------------------------------------- Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Sürüm : 7.01 Boyut : 1.85 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : ingtur Eklenme Tarihi : 31-12-2006 --------------------------------------------------------------------------------------------- Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Sürüm : 7.5.9.0 Boyut : 196 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista Üretici Firma : Ahead -------------------------------------------------------------------------------------- Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Sürüm : 1.81.1002 Boyut : 3.37 Mb Kullanım İzni : Reklamlı (Adware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Amaze Software Eklenme Tarihi : 30-01-2007 ---------------------------------------------------------------------------------- Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! --------------------------------------------------------------------------- Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! --------------------------------------------------------------------------------- Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ---------------------------------------------------------------------------------- Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ----------------------------------------------------------------------------------- Sistem Yedekleme Yazılımı Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! --------------------------------------------------------------------------------------- Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! --------------------------------------------------------------------------------------------- Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ------------------------------------------------------------------------------------------------ Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! --------------------------------------------------------------------------------------------------- Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Sürüm : 6.0.2.675 Beta Boyut : 21 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 3 Ay + Keylerle Full Olacak Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Kaspersky Lab Eklenme Tarihi : 10-03-2007 -------------------------------------------------------------------------------------- Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Sürüm : 1.67 Boyut : 30.9 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : KL Software Eklenme Tarihi : 08-03-2007 ---------------------------------------------------------------------------------------------- Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Dosya Adı: Enterprise.exe Sürüm: 1 Yayınlandığı Tarih: 14.02.2007 Dil: Türkçe Yükleme Boyutu: 499.9 MB